Hurdacıyı arkadaşları öldürmüş

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde öldürülen Şehmus Tutuş'un cinayet şüphelisi olarak yakalanan arkadaşları Hüseyin B. ve Murat Y. tutuklandı.

Hurdacıyı arkadaşları öldürmüş
Hurdacıyı arkadaşları öldürmüş
GİRİŞ 31.01.2016 14:37 GÜNCELLEME 31.01.2016 14:37

29 Ocak'ta ilçeye yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Arıklı Mahallesi'nde akşam saatlerinde vatandaşlar bir tarlanın kenarında erkek cesedi gördü. İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri yaptıkları incelemede, cesedin hurdacılık yapan Şehmus Tutuş'a ait olduğunu ve başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü belirledi. Cinayetle ilgili başlatan jandarma ekipleri, ölen Şehmuz Tutuş'un arkadaşları Hüseyin B. ve Murat Y.'yi gözaltına aldı. 

BAŞINA SOPAYLA VURMUŞ

Jandarmada cinayeti itiraf eden şüphelilere, olayın meydana geldiği yerde tatbikat yaptırıldı. Şüphelilerden Hüseyin B., yaşamını yitiren Şehmus Tutuş'la aralarında alacak anlaşmazlığı olduğunu, bu nedenle çıkan tartışmada başına sopayla vurduğunu ancak öldürme kastının olmadığını iddia etti.

Olay sırasında Şehmuz Tutuş ile Hüseyin B.'nin aralarında tartıştıklarını iddia eden Murat Y. ise, olayın büyümesi üzerine iki arkadaşın içinde bulundukları araçtan inip kavga etmeye devam ettiklerini kendisinin cinayete karışmadığını öne sürdü. Cinayet şüphelileri Hüseyin B. ve Murat Y., olay yerinde yaptırılan tatbikatın ardından tutuklandı.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi