Kaçarken katliam yaptı: 9 ölü!

Gaziantep’te boşanmak isteyen eşi 21 yaşındaki Tuba Taş’ın kaldığı teyzesinin evini pompalı tüfekle basan Yusuf Taş, 4 kişiyi öldürdü.

Kaçarken katliam yaptı: 9 ölü!
Kaçarken katliam yaptı: 9 ölü!
GİRİŞ 05.02.2016 11:05 GÜNCELLEME 05.02.2016 11:16
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Olaydan sonra kent merkezindeki Sam Mahallesi'nde soyadları Taş olan 5 kişi daha öldürüldü.

Olay, gece yarısı Düztepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Yusuf Taş, 6 aydır ayrı yaşadığı ve teyzesi Şenel Çakmak’ın yanında kalan eşi Tuba Taş ile konuşmak istediğini söyleyerek eve gitti.  Eşiyle tartışan Yusuf Taş, yanında getirdiği pompalı tüfekle evdekilere rastgele ateş açtı. Tuba Taş, teyzesi 39 yaşındaki Şenel Çakmak ve  16 yaşındaki Ahmet Çakmak vücutlarına isabet eden saçmalarla olay yerinde yaşamlarını yitirirken, ağır yaralanan 23 yaşındaki Duran Taş da götürüldüğü hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Saldırıda yaralanan 2 kişinin hastanede tedavisi sürüyor.

Olay yerinde yapılan incelemeden sonra ölenlerin cesetleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis 4 kişiyi öldüren 2 kişiyi de yaralayan Yusuf Taş’ın yakalanması için çalışma başlattı. 
 
5 KİŞİ DAHA ÖLDÜRÜLDÜ
 
Yusuf Taş’ın boşanmak isteyen eşi Tuba Taş ve 3 yakınını pompalı tüfekle öldürüp kaçmasından sonra, kent merkezine 6 kilometre uzaklıktaki Sam Mahallesi’nde soyadları Taş olan 5 kişi daha öldürüldü.
 
Gece yarısı işlediği cinayetlerden sonra kaçan Yusuf Taş’ın, Sam Mahallesi’ne giderek 5 kişiyi daha öldürdüğü ihtimali üzerinde duruluyor. 
 

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 33
  • Fikret Tekin 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam asılmalıdır.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Amerikada bile idam cezsı var,Neyin kafasını yaşıyor bunlar ? Cezalar caydırıcı değil acilen kanunda değişiklik şart !
    Cevapla
  • Hesap günü 8 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi billahi tallahi bu adamın cezası idamdır kısasdır.Bu adama kısas uygulamayanlar tüm öldürülenlerin ve aile fertlerinin hakkına girmiş olur.Kısas da hayat vardır yoksa zulum ve ölüm vardır..
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizde amerika gibi soyu sopu belirsiz kişilerin yaşadığı ülke olduk. ABD de olduğu gibi herkes kendi güvenliğini sağlasın, poliste oradakiler gibi elinde silah olanı sorgusuz sualsiz temizlesin. Ne olacak yakalanınca pişmanım diyecek iyi hal indirimi ile 15 sene sonra 35 yaşınca canavar olarak çıkacak. Türkiyede en uzun süre içerde kalan mahkum 37 yıl kalmış, ağırlaştırılmış müebbet hikaye...
    Cevapla
  • Bursa ilhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Simdi bunu yakalar sonrada saglik2kontrolune getirirler iyi mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!