Liselilerin döner bıçaklı kavgası

Marmaris'te kız arkadaş konusunda çıktığı öne sürülen tartışmada bir grup lise öğrencisi döner bıçağıı, tekme ve yumrukla kavga etti.

GİRİŞ 10.03.2016 11:19 GÜNCELLEME 10.03.2016 11:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam Kemeraltı Mahallesi'ndeki Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi arkasında bulunan çıkmaz sokakta meydana geldi. Okullarından çıktıktan sonra toplanan 30 kadar lise öğrencisi, sokak ortasında konuşmaya başladı. Konuşma, bir anda tartışma ve küfürleşmeye, ardından da yumruklu tekmeli kavgaya döndü. Çevredeki esnaf, kavgayı ayıramaya çalıştı. Sonuç alınamayınca polisten yardım istendi. Bunu öğrenen öğrenciler, hızla kaçarak sokaklara dağıldı. Sevk edilen polis ekibi, kimseyi bulamayınca bölgeden uzaklaştı. Yarım saat sonra bu sefer ilk buluştukları yerin iki sokak ilerisindeki 99 Sokak'ta bir araya gelen liseliler tekrar kavgaya başladı. Bu sefer kavgada, döner bıçağı da kullanıldı. Araya girenlerin müdahalesiyle öğrenciler dağıtılarak uzaklaştırıldı. Kavgada ölen ya da yaralan olmadı. Bu kavga da çevredeki güvenlik kameralarınca görüntülendi. 

YORUMLAR 1
  • Obito 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence bıçak, döner bıçağı gibi aletler taşıyıp kullananlar cinayete teşebbüs suçundan yargılanmalılar. Ayrıca eğitim sistemi gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor. Önceden okula yakın mekanlarda okul üniformalı sigara içmekten herkes korkardı. Şimdi ise her türlü pis işler yapılabiliniyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi