İstanbul'da silahlı banka soygunu

Banka şubesinde güvenlik görevlerini etkisiz hale getirdikten sonra vezneden silah tehdidiyle 15 bin TL ile alan şahıs kayıplara karıştı.

İstanbul'da silahlı banka soygunu
İstanbul'da silahlı banka soygunu
GİRİŞ 10.05.2016 20:20 GÜNCELLEME 10.05.2016 20:20

Kartal’da bir banka şubesinde güvenlik görevlerini etkisiz hale getirdikten sonra vezneden silah tehdidiyle 15 bin TL ile alan şahıs kayıplara karıştı.

Olay, Atalar Mahallesi Üsküdar Caddesi üzerindeki bir banka şubesinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, silahlı bir şahıs girdiği banka şubesinde önce güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi ardından veznedeki 15 bin TL’yi parayı alarak kaçtı. Şüpheli şahıs, bankadan çıktıktan sonra bir iş hanının arka tarafından kaçarak izini kaybettirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri parmak izi çalışması başlatırken bölgeye gelen ekipler şüphelinin yakalanması için çevrede operasyon başlattı.

KAÇAN SOYGUNCU KAMERAYA YAKALANDI

Öte yandan soygunu gerçekleştiren şüpheli kaçarken çevredeki bir işyerinin güvenlik kameralarına yakalandı. Görüntülerde bankanın bulunduğu sokaktan çıkarken görülen şüphelinin koşar adım bölgeden uzaklaştığı görülüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!