Esenler'de trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı

Esenler'de, bir aracın karşı yöne geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, araçlarında sıkışan 2 kişi hayatını kaybetti.

Esenler'de trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı
Esenler'de trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 21.06.2016 20:48 GÜNCELLEME 21.06.2016 20:48

Esenler Batışehir yolu üzerinde saat 16.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Ankara istikametinde seyir halinde olan 34 GP 6402 plakalı otomobil henüz bilinemyen bir nedenle karşı yöne geçerek 34 ZE 9355 plakalı otomobille çarpıştı.

Edirne istikameti yönüne geçen araç çarpışmanın ardından 34 JU 6165 plakalı kamyonet tarafından da sürüklendi. Kaza karışan iki otomobildeki, 2 sürücü de araçlarında sıkıştı. Kamyonetin sürücüsü ise yaralandı. Kazanın hemen ardından Bağcılar Oto Center esnafı yaralıları sıkıştıkları otomobillerden çıkartmaya çalıştı. Oluşan trafik yüzünden ambulanslar ve itfaiye ekipleri olay yerine gecikmeli olarak gelebildi. Ardından olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu otomobillerdeki iki sürücü de çıkartıldı. İki otomobilin sürücüsü de ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Bekir Çapar da ayağından yaralandığı, yanındaki arkadaşı Nevzat Genç'in de kazadan yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle trafikte uzun araç kuyrukları meydana gelirken, araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti'den son dakika açıklaması