İstanbul'da kabus gibi gece!

Kağıthane'de park halinde bulunan 17 otomobil kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi. Alev topuna dönen araçlar korku dolu anlar yaşattı.

GİRİŞ 09.07.2016 08:19 GÜNCELLEME 09.07.2016 09:00
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Olay 04.00 sıralarında Nurtepe Mahallesi Alapınar Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Nurtepe Spor Tesisleri önüne gelen kimliği belirsiz kişiler, park halinde bulunan otomobillerin üzerine yanıcı madde dökerek ateşe verdi. Araçları yakan saldırganlar sokaktan kaçarak uzaklaşırken, yangını gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanmakta olan araçlara müdahale etti.Güçlükle kontrol altına alınan alevler sonucunda otomobiller hurda yığınına döndü.



Polis sokak başında zırhlı araçlarla güvenlik önlemi aldı.Öte yandan olay yerine şerit çeken ekipler sokak içerisinde ve araçlarda incelemelerde bulundu. 

Aracını yanmaktan son anda kurtardığını belirten bir mahalleli: "Gece büyük bir gürültüyle uyandık. Apar topar aşağıya indim ve aracımı çektim. Benim aracım zarar görmedi ancak komşularımın çoğunun araçları yandı. 17 araçta hasar oluştu.3 veya 4 aracıda yanmaktan kurtardık" şeklinde konuştu.



Polis kundaklama olayına karışan saldırganların yakalanması için çevrede çalışma başlattı.

YORUMLAR 19
  • Hakim 7 yıl önce Şikayet Et
    Ceza yok ki bizde affediyoruz suçluları, cezaevi nedir ya arabayı yakanı yakacaksın bak ki başka araba daha yanıyor mu?
    Cevapla
  • adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    bence yaşı ne olursa olsun o anda gebetilmeli. bu iş ancak sertlikle sona erer. 14-15 yaşındaki biri her haltı biliyor her suçu işliyor ve çocuk kalkanına sığınıyor. bu engellenmeli. yaptığı anda öttürüleceğini bilmeli. yazık değil mi vatandaşa ?
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Nurtepe alevi yuvası zaten.. orada olay olmadık gece yok!
    Cevapla
  • Eginli 7 yıl önce Şikayet Et
    Yapanlar gazi osmanpaşalı, okmeydanlı ve diğer malum Dhkp-c alevi militanlar ve PKK lıların yoğun olarak yaşadığı semtlerdeki vandallar.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    pkk lı uyuşturucu satıcıları yapmıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası