Ümraniye'de bir ilkokulda öğrencilerinin tahtaya yazı yazamamasına sinirlenen öğretmen, öğrencilerine dayak attı. O anlar bir öğrencinin cep telefonu kameralarına saniye saniye kaydedildi.
Yorumlar 74 Yorum Var
  • hasan nur 12.11.2016 14:16
    sorun öğretmende değil. Zira bu yaşta okuma yazma öğreten tek ülkeyiz. Okula giden demiyorum bu yaşta okuma yazma öğretme dünyada yok. Her gelen öğretmen kendini bu sistemde buluyor. Veliler de bu yaşta bu kadar dersin zararlı olduğunu bilmiyor daha çok sıkıyor. Bir arkadaş Finlandiya sistemi demiş . Evet Finlandiyada çocuklar okula 7 yaşını doldurunca başlar ve bizim gibi 6 ders yapmazlar . Birgün 3 birgün 4 ders vardır ve ödev asla yoktur. Böyle olur mu demeyin bu ülke dünya birincisi. Bizde yanlış bir kanı var hergelen abd sistemini alıyor oysa abd dünyanın en kötü eğitim sistemine sahiptir araştırın görürsünüz.
  • metozade 12.11.2016 13:22
    Öğretmen demek ana demek baba demek abi demek abla demek herşey demek..Çocuk titriyor korkudan.Korkuyla birşey öğrenilmez.Yazık...Öğretmene gelince sabırlı olamıyrsan yapmayacaksn.kalp kırkmayacaksın.heleki taze beyinlere bu yapılmaz..
  • ömer okumuş 12.11.2016 11:40
    hala bu tarz hocaların olduğuna inanamıyorum. bu adam hoca olamaz olmamalı ceza almalı kesinikle böyle öğretmenlik mi olur be!!! sadece kpss değil bence öğretmen olacak insanları çeşitli sabır terstlerinden geçirmek gerek ve geçemeyenleri öğretmen yapmamalı v
  • Muhammed 12.11.2016 11:34
    Abartmayın be.Adamcağız hiçbişey yapmamış.Bizim hocalarımız sopayla ellerimizi haşlarlardı.Yaşım kemale erince ellerimizi haşlayan öğretmenlerimizin bize birşeyler öğretebildiklerini anladım.Öğretmen masasına oturup hiçbirşey yapmayanlardan ise birşey öğrenemedim.
  • bu ne 12.11.2016 11:17
    Eski günlerimi hatırladım. Bayram yazamadığım için 1. sınıfta çok kötü dayak yemiştim. Tek suçum r ile y harfinin yerini karıştırmaktı. Yıllar geçti Hakkımı helal etmedim bu adama.
Daha fazla yorum görüntüle