Şehri uyuşturucu ve terörden temizleme operasyonu

Adana'da polis uyuşturucu ve terör operasyonu başlattı. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı

Şehri uyuşturucu ve terörden temizleme operasyonu
Şehri uyuşturucu ve terörden temizleme operasyonu
GİRİŞ 19.11.2016 03:40 GÜNCELLEME 19.11.2016 03:40

Adana polisinin 'Şehri uyuşturucudan ve terörden temizleme' adı altında düzenlediği operasyonda 326 kilogram kubar esrar, 5 kilo 600 gram toz esrar ve kullanıma hazır 500 fişek ele geçirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narko-tim ekipleri, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri ve diğer polis ekiplerinden oluşan çok sayıda polisle merkez Yüreğir ilçesinin 4 noktasında ev, işyeri ve araçlarda 'Şehri uyuşturucudan ve terörden temizleme' operasyonu düzenledi.

Düzenlenen operasyonda Diyarbakır'dan Adana'ya gelirken Kozan yolu Buruk Mezarlığı gerisinde durdurulan bir kamyonda 61 pakette 326 kilo Kubar esrar, 5 pakette 5 kilo 600 gram toz esrar ele geçirildi. Bunun üzerine kamyondaki Ahmet Koyun (31), Abdullah Bizan (34) polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Çamlıbel Mahallesi Gelincik Caddesi'nde ise araçları durdurarak yapılan aramalarda bir araçta 273 pakette 2443 gram esrar maddesi ve 1600 TL paraya el konuldu. Araçta ki Ramazan Taşkıran (22) ile Mahsun Kızılaltun (19) uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltına alındı.

Ayrıca operasyonda çok sayıda kişi de gözaltına alındı. Düzenlenen operasyonda zırhlı polis araçları ve uzun namlulu silahlı polisler güvenlik önlemi aldı. Güvenlik noktasından elektrikli bisikletiyle kaçan bir Suriyeli vatandaş ise polis ekiplerinin yakalayıp aramasının ardından serbest bırakıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor