Uzman çavuşun arabasından çıktı! Tam 180 kilo

Aksaray'da polisin şüphe üzerine durdurduğu ve uzman çavuşun kullandığı belirlenen otomobilde 180 kilogram uyuşturucu, çok sayıda silah ve sim kart ele geçirildi.

GİRİŞ 12.01.2017 12:21 GÜNCELLEME 12.01.2017 13:48
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Aksaray'da polisin şüphe üzerine durdurduğu kullandığı otomobilde 150 kilogram kubar ve 30 kilogram toz olmak üzere 180 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Üzerinde sahte kimlikle yakalanan komando uzman çavuş gözaltına alındı.

OTOMOBİLDEKİ BÜYÜK POŞETLER DİKKAT ÇEKTİ

Olay sabah saatlerinde Aksaray - Adana kara yolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, rutin yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi, Adana'dan Aksaray istikametine seyreden 54 plakalı otomobili durdurdu. Polis ekiplerinin ehliyet ve ruhsat sorması üzerine araç sürücüsü uzman çavuş olduğunu belirtti. Sürücünün arabasının arkasındaki büyük poşetlerden şüphelenen ekipler aracı arama noktasına çekti. Burada otomobilde yapılan aramada arka koltuk ve bagajda siyah poşetlerde gizlenmiş 150 kilogram kubar esrar ve 30 kilogram toz esrar olmak üzere toplam 180 kilogram esrar maddesi ele geçirdi.

TABURUNDAN İZİNLİ OLARAK AYRILMIŞ

Hakkari Dağ Komando Taburu'nda görevli olduğu öğrenilen Komando Uzman Çavuş D.Ö.'nün üzerinde arama yapan polis ekipleri, 2 adet kuru sıkı tabanca, bir adet beylik tabancası, 3 adet şarjör, bir adet sahte kimlik, 2 adet telefon ve çok sayıda sim kart ele geçirdi. D.Ö.'nün Hakkari'de görev yaptığı, Muşlu olduğu, esrarları Diyarbakır Lice'den aldığı ve taburundan izinli olarak ayrıldığı öğrenildi. Esrarları İstanbul'a götürmek üzere yola çıktığı tespit edilen şahıs gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • Atillahan 7 yıl önce Şikayet Et
    Esrar acaba pkk ninmi ve eleman pkk ajanimi?
    Cevapla
  • Çiftçi 7 yıl önce Şikayet Et
    Hicmi akletmiyorsun kendi cocugun içse gerçi bende nediyom yahu
    Cevapla
  • adalı 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsanın temiz alın teriyle kazandıgı paradan daha güzel ne olabilirki 5 bin tl maaş'ın var bi konumun var degermiydi. Böyle pis işlere girmene
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte idam olsaydı, direkt idamlık direkt
    Cevapla
  • SSK EMEKLİSİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Nefis sen yok musun sen :
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki atamalar Can Ataklı'yı bile rahatsız etti: Olur mu ulan böyle bir şey?
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'