Lisede cinnet! Arkadaşının boynuna bıçak sapladı

Rize’nin Pazar ilçesinde meydana gelen olayda, derste cinnet getiren lise öğrencisi arkadaşını bıçakladıktan sonra kendisini bıçakladı.

Lisede cinnet! Arkadaşının boynuna bıçak sapladı
Lisede cinnet! Arkadaşının boynuna bıçak sapladı
GİRİŞ 20.03.2017 12:16 GÜNCELLEME 20.03.2017 13:46
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Rize’nin Pazar ilçesinde meydana gelen olayda, derste cinnet getiren lise öğrencisi arkadaşını bıçakladıktan sonra kendisini bıçakladı. Olayda bıçaklanan öğrenci hayatını kaybederken, cinnet getiren öğrenci ise ağır yaralandı.

BOYNUNA BIÇAK SAPLADI

Edinilen bilgiye göre, Pazar ilçesindeki bir lisede sabah ikinci derste cinnet getiren B.K., önce önündeki sırada oturan E.T.'nin boynuna bıçak sapladı, ardından da bıçağı kendi boğazına sapladı. Pazar Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırılan öğrencilerden 16 yaşındaki E.T. burada hayatını kaybederken, ağır yaralı B.K. (16) Rize Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay nedeniyle okul tatil edilirken, yaralı B.K.'nin hayati tehlikesi olduğu ifade edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • Alaylı 7 yıl önce Şikayet Et
    Aslanın ceylanı parcalamasi özgürlük değildir,aslanı doyurmak ceylanı korumak ibadettir... Biz ailelere çok iş düşüyor. Gençler manevi açlıkla büyüyor.sonra cevrenin,bir filmin ya da abuk sabuk bir oyunun etkisiyle oraya buraya saldırıyorlar.internet ve bircok şeye emeksiz kolay erişim,sadece günü kurtarma telaşı, önce içten içe bizi,sonra yavrularimizi mahvediyor
    Cevapla
  • Türkiye 7 yıl önce Şikayet Et
    Okul girişlerinde ixray cihazından geçirilmeli öğrenciler ayrıca güvenlik görevlilerince üst aramasından çanta aramasından geçirilerek okula alınmalı gerekli önlemleri meb iç işleri bakanlıkları ve okul idareleri almalıdır.
    Cevapla
  • Oguzhan Cetin 7 yıl önce Şikayet Et
    insanlar ne yapacagini sasiridi artik
    Cevapla
  • pazarlı 7 yıl önce Şikayet Et
    liseler çete yuvası olmuş her türlü melanet uyuşturucu taciz tehtid ne ararsan var okullarda disiplin kalmamış öğretmenler öğrencilerden korkuyor ayni lisede okudum bizim zamanımızda öğretmene korkudan bakamazdık.
    Cevapla
  • Şuayb Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Milli eğitim bakanlığı bunun önlemini almalı nedir bu kardeşim? hepimizin çocuğu var , okullarda böyle piskopatlar varsa kavgacı tipler varsa bıçak taşımakta neymiş , bu türlere neyse cezası verilsin dövülmesin, okuldan alınıp çocuk şubeye ordan islah evine bu tür cezalar caydırıcıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu