Genç öğretmenin kahreden ölümü

Afyonkarahisar'da henüz belirlenemeyen bir nedenle evinde fenalaşan 23 yaşındaki Sibel Çiçek isimli öğretmen sağlık ekiplerinin yoğun çabasına rağmen hayatını kaybetti.

GİRİŞ 16.08.2017 16:33 GÜNCELLEME 16.08.2017 17:57
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre olay, Sandıklı ilçesi Hisar Mahallesi'nde meydana geldi. Çay ilçesine bağlı Yeşilyurt Ortaokulu’nda matematik öğretmenliği yapan 23 yaşındaki Sibel Çiçek iddialara göre, dün gece evinde yüksek ateşe bağlı olarak fenalaştı. Kızlarının durumunu gören aile üyeleri ise durumu hemen 112 Acil servisi bildirerek yardım istedi.

Kısa sürede olay yerine giden sağlık ekipleri genç kızın ateşinin yüksek olduğunu ve ares (kalp durması, ölüm öncesi evre) diye tabir edilen konumda olduğunu gördü. Çiçek’e müdahale eden sağlık ekipleri kendisini ambulans ile hemen Sandıklı Devlet Hastanesine götürdü. Ancak genç kız sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çiçek'e otopsi yapıldığı ancak sonucunun henüz açıklanmadığı öğrenildi.

Henüz 1 yıllık öğretmen olan Çiçek için Sandıklı Ulu Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye ilçe protokol üyeleri ile birlikte genç kızın meslektaşları, aile üyeleri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Genç öğretmen kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 13
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir çiçek gerçekten solmus.
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz yaşıyoruz ne oluyor? Her gün yeni günah lar.
    Cevapla
  • Mechul 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazık çok güzel bir kız allah, anasına babasına sabır versin.
    Cevapla
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    inna lillahi ve inna ileyhi raciun..mekani cennet olur inşaAllah... Rabbim ailesine sabirlar ihsan eylesin
    Cevapla
  • Evcil 6 yıl önce Şikayet Et
    inna lillahi ve inna ileyhi raciun.Allahım cümle ümmeti muhammede rahmet eylesin. Allahım din düşmanlarına hiç fırsat vermesin.Allahım ordumuzu yurdumuzu korusun.Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!