İstanbul Maltepe'de bir adam, karısını sokak ortasında tekme tokat dövdü. Vatandaşların tepki göstermesini fırsat bilen kadın kaçarak kocasının elinden kurtulurken olayı gören polis ise adamı gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre, Maltepe Bağdat Caddesinde bir adam karısını tekme tokat dövdü. Yol kenarında park halinde bulunan araçların arasına sıkıştırdığı kadını döven adama çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Adamın çevredeki vatandaşlarla konuşmasını fırsat bilen kadın kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Çevrede bulunan vatandaşlar kadına şiddet uygulayan adamın etrafını sararak duruma tepki gösterdi. Yaşanan kavgayı gören polis memurları adamı gözaltına aldı. Ancak kadının kocasından şikayetçi olmaması üzerine adamın ifadesinin alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • VÉNUS HOTTENTOTE 26.08.2017 21:42
    Polisimiz bu tür olaylar karsinda daha tedbirli olmali.. diger ihtimallere karsin, alani güvence altina almakla baslamali.. irtibatli koordoneli olarak en az 7 polis tam tesekküllü teretdütsüz güçlü sekilde müdehale etmeli.. bu tür olaylarin ciddiyeti bunu gerektiriyor.. darbeci sanik, Polisin yaninda elini kolunu sallayamaz kardesim.. Polis silahini çekmeli ve dur ihtari yapmali, emre uymuyorsa bacagina sikacaksin kardesim.. büyük hata, mazeret kabulenemez..
  • kenan birdelioğlan 26.08.2017 20:05
    neden serbest bırakıyorsun kadına şiddet 6 aydan başlayıp 10 yıla kadar hapis cezası olmadıkça önüne geçilmez şiddetle hiçbirşey çözülmez
  • oraloğlu 26.08.2017 15:25
    nasihat: savunmasız , güçsüz olana şiddet uygulamayın. sonra ahirette çok üzülürsünüz