2 çocuğunu boğarak öldüren anne hakim karşısında

İstanbul'un Bağcılar İlçesi'nde çocuklarını boğarak öldüren anne mahkemede, "Yeşil adam intihar etmemi istiyor" dedi.

2 çocuğunu boğarak öldüren anne hakim karşısında
2 çocuğunu boğarak öldüren anne hakim karşısında
GİRİŞ 12.10.2017 14:18 GÜNCELLEME 12.10.2017 14:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul Bağcılar'da 9 ay önce biri 5 aylık, diğeri 5 yaşındaki öz çocuklarını boğarak öldürdüğü iddia edilen Hatice Tiryaki (26) ikinci kez hakim karşısına çıktı.

"YEŞİL ADAM İNTİHAR ETMEMİ İSTİYOR"

Bakırköy Adalet Sarayı'nda bulunan 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Hatice Tiryaki ve avukatı hazır bulundu.

Geçen duruşmada psikolojisinin bozulduğunu ve yaratıklar görmeye başladığını, 'Yeşil Adam'ın söylemesi üzerine çocuklarını boğduğunu söyleyen sanık Tiryaki bu duruşmada da şunları anlattı:

''Doktorlarla görüştüm. Sürekli yavrularımı görüyorum oradalar. Ağızlarından, burunlarından kan geliyor. 'Anne bizi neden öldürdün, neden bunu bize yaptın' diyorlar. Mezarın altında görüyorum onları. Anne nefes alamıyoruz, bizi buradan çıkar diyorlar. Yeşil adamı da görüyorum. 'İntihar etmen gerekiyor diyor' bana. Ölmemi istiyor. 'Ölmen gerekiyor artık senin' diyor.'' dedi.

Hastanede tedavi gördüğünü söyleyen sanık Tiryaki mahkeme heyetine, ''İlaçlarla beni iyileştirmeye çalışıyorlar. Henüz iyileşemedim." diye konuştu.

ADLİ TIP RAPORU BEKLENECEK

Sanık Hatice Tiryaki'nin akıl sağlığıyla ilgili raporun Adli Tıp Kurumu'ndan gelmesinin beklenmesine karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

İDDİANAME

İddianamede 4 Şubat 2017 tarihinde şüpheli Hatice Tiryaki 5 yaşındaki Muhammed Tiryaki ile 5 aylık kızı Rabia Tiryaki'yi boğarak öldürdüğü belirtiliyor. İddianamede Hatice Tiryaki'nin "Altsoydan akrabayı kasten öldürmek" suçundan 2'şer kez  25 yıl hapis cezası isteniyor.

YORUMLAR 5
  • almanyadan 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah'im sifa versin ..insallah
    Cevapla
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Cin musallatını herkes ağzının gözünün yamulması, çarpılması zannediyor. Cinler insanların zayıf taraflarına hükmeder. Cinler insanlara sebebsiz keyfi bir şekilde musallat olmazlar, mutlak onun altında yatan bir sebeb vardır. İnsan günah işlediği zaman, yani Allah'tan uzaklaştığı vakit üzerindeki koruma kalkanı kalkar. Bu kadını o raddeye getiren cinler olabilir bu mümkün. Ama onun öncesinde bu kadının mutlaka buna zemin hazırlayan davranışları olmuştur. Allah gerektiği şekilde hesabını görecektir..
    Cevapla
  • kayserili 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen size katılıyorum. Insanlar büyük günah işledikleri zaman ifrit cinleri ruhsat alarak vücuda girer. Ve sonuç ortada. Rabbim şifa versin. Çok yazık
    Cevapla
  • Bilirkişi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bariz cin musallatı
    Cevapla
  • Adnan 6 yıl önce Şikayet Et
    Aklı başında olmadığı kesin, Allah yardım etsin, Hiç bir anne aklı başındayken çocuğunu boğmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı