Okul önünde kavga! 1 öğrenci öldü 2 öğrenci yaralı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir okulun önünde iki ayrı grubun arasında yaşanan kavgada, 1 öğrenci hayatını kaybetti, 2 öğrenci yaralandı.

GİRİŞ 21.11.2017 18:46 GÜNCELLEME 22.11.2017 11:21
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Kemalpaşa Mahallesi Kemalpaşa Sanayi Sitesi yanında bulunan Kasım Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde, okulla ilişkisi olmadıkları öne sürülen bir grup genç, okulun dış kapısının önünde bekleyen bazı öğrencilerle henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı.

AYIRMAYA ÇALIŞIRKEN YARALANDILAR

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine okul dışından oldukları öne sürülen gençlerin taş ve bıçak kullanması üzerine kavgayı ayırmak istediği belirtilen 11. sınıf nöbetçi öğrencisi Recep M, yine 11. sınıf öğrencisi Taner K. ve 12. sınıf öğrencisi Serhat Y. yaralandı.

Yaralı öğrenciler, 112 Acil Servis ekiplerince 70. Yıl Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Serhat Y. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

YORUMLAR 27
  • birveli 6 yıl önce Şikayet Et
    Okul önleri boş bırakılmasın. Öğrenci harici okul çevresinde dolaşan şahıslar uzaklaştırılsın. Öğrenciler dış kapı önlerinde nöbet tutmasın. Bu kadar polisimiz var yardımcı olsunlar. O da olmuyor sa silahlı özel güvenlik alınsın. Eğitimde ve eğitimcide kalite aransın. Veliler olarak ta sürekli çocuklarımızın takibini yapalım. Allah vefat eden öğrencimize rahmet yaralı kardeşlelerimize şifalar versin. Nereye gidiyoruz, bu gidiş nereye bir kendi kendimizi çek edelim. Allah hepimizi ıslah eylesin...
    Cevapla
  • vatan perest 6 yıl önce Şikayet Et
    okullardaki mevzular hep kiz meselesi anneler acaba kizlarini takip ediyolarmi
    Cevapla
  • saçma 6 yıl önce Şikayet Et
    burada anne ve kız suçlu öyle mi aklı beş karış havada olan bu gençler ne olacak? Önce onlar kendilerini düzeltsinler
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Basın olarak kanunda cezaların caydırıcı olmadığı konusu çokça ama cidden çokça işlenmeli. Cidden hiç caydırıcı kanunumuz yok. Kimse cezadan korkmuyor. Suç büyük ceza küçük. Suç küçük ceza büyük. Adil ve caydırıcı ceza yok bizde. Ve basın bunu sıkça çok çok işleyerek yetkilileri sıkıştırmalı. Gerçek adil ceza sistemi bigün herkese lazım olacak.
    Cevapla
  • ofli 6 yıl önce Şikayet Et
    bir arkadasum kavga ayirirken oldi o gun bugundur kavga gordummu donup giderum
    Cevapla
  • ohrili 6 yıl önce Şikayet Et
    akıllı adamsın vedsalam
    Cevapla
  • TALHA 6 yıl önce Şikayet Et
    40 tane çocuk yapmak marifet degil, onları ALLAH ın Dini üzerine yetiştirmek marifettir,dinleyin eyyy Doğulu kardeşlerim,çocuklarınıza sahip çıkın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”