Baba dehşeti; 2 kızını öldürüp intihar etti

İstanbul Maltepe'de i dairede 2’si çocuk 3 kişinin cesedi bulundu.

GİRİŞ 02.01.2018 20:36 GÜNCELLEME 03.01.2018 09:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Maltepe'de cinnet getiren babanın,  2-4 yaşlarında 2 kızını pompalı tüfekle ateş ederek öldürdüğü, ardından aynı tüfekle intihar ettiği öğrenildi.

Olay, Fındıklı Mahallesi Zambak Sokak üzerinden bulunan 5 katlı binanın bodrum katında saat 18.30'da meydana geldi. İddiaya göre, Anne Dilek Yardım kapıyı açıp evlerine girdiğinde eşi Ali Yardım, kızları Elif Mina ile Miray Hira'nın cesetleriyle karşılaştı. Annenin olayı görerek sinir krizleri geçirmesi üzerine mahalle sakinleri toplandı.

Ardından mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Yapılan ilk incelemede, baba Ali Yardım'ın iki kızını pompalı tüfek ile öldürdükten sonra aynı tüfekle kendine ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Sinir krizleri geçiren anne Dilek Yardım, ambulansla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Olayla ilgili konuşan ev sahibi, "Apartmanda kiracıydı kendisi, biz de duyduklarımızı söylüyoruz ama iki çocuğunu ve kendini öldürmüş." dedi.

YORUMLAR 5
  • Hilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Şiddet uygulayan bir adamın ceza alması için illa can alması mı gerekiyor ya? Nasıl bir adalet bu?
    Cevapla
  • akıncı imam 6 yıl önce Şikayet Et
    Büyük ahlak sorunu var memlekette...
    Cevapla
  • viyana68 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi bu olayda da kadınları yasalar boşanmaya teşfik ediyor desenize utanmadan Rabbim vijdan diye birşey kaldı mı bu millette
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Benim şahsi düşüncem kadınlar daha çok madur oluyor ve eziyet işkence görüyorlar ki bu durumların kanunlarla alakası yok ortada şiddet varsa boşanmalılar bence. Ama bu olay tamamen farklı yani Rabbim şeytana uydurmasın
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bu gidiş nereye? sen akıbetimizi sonumuzu hayr eyle Allahım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!