Marmaris'te gasp ve yağma yapan 3 kişi tutuklandı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, gasp ve bir işyerine zarar verme suçundan yakalanarak adliyeye sevk edilen 1'i Gürcistan uyruklu toplam 4 kişi'den, aralarında Gürcistan uyruklu zanlının da bulunduğu 3 kişi tutuklandı.

Marmaris'te gasp ve yağma yapan 3 kişi tutuklandı
Marmaris'te gasp ve yağma yapan 3 kişi tutuklandı
GİRİŞ 11.02.2018 02:20 GÜNCELLEME 11.02.2018 03:25

Olay, geçen Çarşamba günü Marmaris kent merkezinde meydana geldi. Gürcistan uyruklu R.G.(19 - Revazi Gakhokidze), G.O.Ç.(19 - Genç Osman Çalışkan), M.S.B.(19 - Muhammed Salih Bilen) ve K.Ç. (17 - Kürşat Çabuk), sokakta telefonla konuşarak yürüyen T.F.'yi (36 - Tekin Fırındüzü) durdurdu. İddiaya göre 4 kişi T.F.'den cep telefonunu vermesini istedi. Tanımadığı 4 kişi tarafından telefonu istenen T.F. saldırganlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Gürcistan uyruklu R.G., cebinden çıkardığı çakı ile T.F.'nin suratını kesti. T.F., 4 kişi tarafından darp edilerek cep telefonu ve parası gasp edildi. Kendi imkanlarıyla hastaneye giden ve tedavi altına alınan T.F.'nin yüzünde 10 santimetrelik kesik meydana geldiği öğrenildi. 

Olayın ardından kaçan saldırganlar bu defa Eski Datça Yolu'nda bulunan bir fast food işletmesinde yedikleri yiyeceklerin parasını ödemeyerek işletmeci ve personeli darp etti. Dükkana da maddi hasar veren saldırganlar hızla olay yerinden kaçtı. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Kısa sürede kıskıvrak yakalanan saldırganlar ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen R.G.(19), M.S. B.(19) ve K.Ç.(17) 'Gasp, yağma ve mala zarar vermek' suçlarından tutuklanırken, G.O.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi