Eşini ve 2 üvey oğlunu boğdu, üvey kızını kaçırdı

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde yaşayan Hayati B. (47); eşi Güzel B. (44) ile kadının önceki evliliğinden olan oğulları Ardınç (10) ve Arda Edirne'yi (12) sert cisimlerle vurarak yaraladıktan sonra boğarak öldürdü.

Eşini ve 2 üvey oğlunu boğdu, üvey kızını kaçırdı
Eşini ve 2 üvey oğlunu boğdu, üvey kızını kaçırdı
GİRİŞ 07.04.2018 17:40 GÜNCELLEME 07.04.2018 17:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Hayati B., eşinin diğer evliliğinden olan kızı M.Y.'yi de (14) yanına alarak kaçtı. Öldürülen Güzel B.'nin yakınları, Hayati B.'nin sürekli eşini fuhşa zorladığını, yapmadığı takdirde çocuklarını öldürmekle tehdit ettiğini iddia etti.

Olay, Marmara Ereğlisi'ne bağlı Yeniçiftlik Mahallesi Dereağzı Sokak üzerindeki 3 katlı müstakil evde meydana geldi. Yaklaşık 4 ay önce 'fuhuş ve fuhşa aracılık yapmak' suçundan tutuklanan Hayati B. ile eşi Güzel B., bir hafta önce cezaevinden tahliye edildi. Ailenin oturduğu evde bugün henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hayati B., eline aldığı sert bir cisimle eşi Güzel B. ile kadının önceki evliliğinden olan oğulları Ardınç ve Arda Edirne'ye vurmaya başladı. Güzel B. ve oğulları aldıkları darbelerle yere yığıldı. Hayati B., ardından eşini ve iki oğlunu boğarak öldürdü.

Tüyler ürperten olay, bugün komşuların ailenin evinin camlarının kırık olmasından şüphelenip, içeri bakmasıyla ortaya çıktı. Evde 3 kişinin cansız bedenini gören komşularının haber vermesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Güzel B. ile çocukları Ardınç ve Arda'nın dövülüp, boğularak öldürüldüğünü belirledi.

Jandarmanın yaptığı araştırmada Hayati B.'nin eşinin diğer evliliğinden olan kızı M.Y.'yi de tehditle yanına alarak bir otomobille İstanbul'a kaçtığını tespit etti.

'FUHŞA ZORLADI' İDDİASI

Öldürülen Güzel B.'nin yakınları, Hayati B.'nin sürekli eşini fuhşa zorladığını, yapmadığı takdirde çocuklarını öldürmekle tehdit ettiğini ileri sürdü. Bu iddiayı da değerlendiren jandarmanın, Hayati B.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

YORUMLAR 10
  • Serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Cinayetlerde ve tecavüzde idam istiyoruz. Gerekirse referandum yapalım. Reis önüme gelirse imzalarım demişti.
    Cevapla
  • özkonyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    çok beklersin o zaman. senin benim istemesiyle olmuyor. abd ab çin ve rusya istemesi lazım.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunun tek yolu İdam.
    Cevapla
  • Mehmet Balcı 6 yıl önce Şikayet Et
    Idammmm istiyoruzzzzz
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Komşuları sesleride duymadi mi insan hayatı ne kadar ucuz Türkiye de
    Cevapla
  • Guven 6 yıl önce Şikayet Et
    İdam olmadığı müddetçe bunlar olacak.Devletimiz daha iyi bilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!