Babasını öldüren genç kız ifade verdi

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, annesini döven babası Kemal K.’yi (48) tabanca ile öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Dilara K. (21) ile annesi Gülçin K. (42) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Babasını öldüren genç kız ifade verdi
Babasını öldüren genç kız ifade verdi
GİRİŞ 02.05.2018 12:26 GÜNCELLEME 02.05.2018 12:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mustafakemalpaşa ilçesi Atariye Mahallesi Karacabey Caddesi’ndeki evde geçen yıl kasım ayında meydana gelen olayda, Kemal K.’(48) iddiaya göre, tartıştığı eşi Gülçin’i döverek saçlarından sürükledi. Bu sırada kızları Dilara K. babasına engel olmaya çalıştı. Annesine fiziksel şiddeti sürdüren ve küfreden babasını durdurmak için Dilara evdeki ruhsatsız tabanca ile ona ateş etti. Kurşunlardan biri kafasına diğeri ise göğsüne isabet eden Kemal K., olay yerinde yaşamını yitirirken, genç kız olayda kullandığı tabanca ile polise gidip teslim oldu.

CİNSEL TACİZ İDDİASI

Dilara K. emniyette verdiği ifadesinde, "Babam uyuşturucu kullanıyordu. Bağımlı hale gelmişti. Zaman zaman bana cinsel tacizde de bulunuyordu. Olay gecesi astım hastası anneme şiddet uygulayıp, ’Sizi öldüreceğim’ diye bağırmaya başlayınca, tabancayla korkutmak amacıyla ateş ettim" dedi. Polis, olay sonrası çelişkili ifadeler veren anne Gülçin K.’yi de gözaltına aldı. Adliyeye çıkarılan anne ve kızı tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bursa Cumhuriyet Savcılığı tarafından cinayetle ilgili sürdürülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, ’kasten yakınını öldürmek’ suçundan tutuklu bulunan Dilara ile annesi Gülçin K. hakkında ’ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası’ istemiyle dava açtı. Sanıkların yargılanmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak.

YORUMLAR 2
  • izmir 5 yıl önce Şikayet Et
    telefona kaydedip polis çağırsınlar mahkeme 2 .defada adamı içeri atardı.şimdi neye yaradı bazı kadın ve kızlarda hiç baba-anneyi takmıyor adamı çileden çıkartanlarda var olayın içini tam bilmiyoruz.ancak her şeyin başı imanda-dinde-dindarlıkta yatıyor iamnı terbiye almış değil insana zarar versin hayvanı dahi incitmez
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Öyle olmuyor işte koca dayağı yiyen kadınlar herzaman karakoldaki işgüzar bir polis tarafından barıştırılıyor. Görevi gereği işlem yapacağı yerde barıştırmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!