Dehşet! Evleneceğini öğrenince...

Bursa'da eski eşi Fatma Yılmaz'ın evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Muammer Kılıç (46) ile oğlu Muhammet Enez Kılıç'ı (18) öldürmekten ömür boyu hapis ve 25 yıl hapis cezasına çarptırılan İbrahim Güzelgöz (42), İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin kararı usulden bozması üzerine tekrar hakim karşısına çıktı.

Dehşet! Evleneceğini öğrenince...
Dehşet! Evleneceğini öğrenince...
GİRİŞ 03.06.2018 13:35 GÜNCELLEME 03.06.2018 13:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Güzelgöz, bu kez işlediği her bir cinayet için 25'er yıldan toplam 50 yıl hapis hapis cezası aldı. Merkez Osmangazi ilçesinde 21 Ekim 2015 gecesi, 3 çocuk babası ambulans sürücüsü İbrahim Güzelgöz, Çekirge Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak çalışan eski eşi Fatma Yılmaz'ın evlilik hazırlığı yaptığı Muammer Kılıç ile oğlu Muhammet Enez Kılıç'ı konuşmak için çağırdığı hastanenin acil servisi önünde kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.

''VİCDAN AZABI ÇEKİYORUM''

Cinayetler sonrası polise teslim olan İbrahim Güzelgöz tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bursa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan İbrahim Güzelgöz yaptığı savunmasında, "Vicdan azabı çekiyorum. Ben onları tasarlayarak öldürmedim. O gün muayene olmak için Çekirge Devlet Hastanesi'ne gittim. Çıkışta Muammer ve oğlu Muhammet Enez ile karşılaşınca olanlar oldu " dedi.

Yapılan yargılama sonrası Güzelgöz, Muammer Kılıç'ı öldürmekten ömür boyu, oğlu Muhammet Enez Kılıç'ı öldürmekten ise 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İbrahim Güzelgöz'ün avukatının yaptığı itiraz sonrası dosyayı inceleyen İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılması ve verilen cezanın fazla oluşu gerekçesiyle yerel mahkemenin kararını bozdu.

Güzelgöz'ün, yapılan kontroller sonucu akli dengesinin yerinde olduğu belirlendi ve yeniden hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme heyeti sanığın duruşmadaki iyi hali ve hafifletici gerekçeleri dikkate alarak İbahim Güzelgöz'e her iki cinayetten 25'er yıl olmak üzere toplam 50 yıl hapis cezası verdi.

YORUMLAR 7
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    ulan kadini bosamissin sanane ister evlenir ister evlenmez
    Cevapla
  • uygurlu 5 yıl önce Şikayet Et
    siz muayeneye silahlamı gidersiniz?
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    ne az cezası asın karaktersizi insan öldürmek ne demek bal gibi tasarlamış ben niye silahla dolaşmıyorum teksasmı burası silahla dolaşıyorsan niyetin bozuk ve birini öldürme niyetindesin demek niyeti olmayan silahla dolaşmaz bu bayat yalana inanmayın iki cana kıyan yaşamamalı öle silah taşı adam vur çık bu adaleti şüpheye düşürür o zaman bende silah taşıyıp kıl olduğum birini öldürüp tasarlamadım kısmete şansa vurdum kurşunların üzerine atladılar deyip az ceza alim olurmu
    Cevapla
  • Erol Mehmet Yıldız 5 yıl önce Şikayet Et
    5 yıl sonra serbest
    Cevapla
  • Palewi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne besliyorsunuz kısasa kısas emir böyle.... Eee tabi cezaevine girmeden önce asarım keserim paşa paşa yatarım naraları demekki içerde paşa yapmışlar ki vicdan azabı duyuyorsun.... Allah bundan sonrası için sana hidayet ve samimiyet versin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması