Arkadaşlarıyla tura çıkan banka müdürünün acı sonu

Bursa'da 3 arkadaşı ile birlikte bisiklet turuna çıkan özel bir bankanın şube müdürü, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Arkadaşlarıyla tura çıkan banka müdürünün acı sonu
Arkadaşlarıyla tura çıkan banka müdürünün acı sonu
GİRİŞ 09.06.2018 13:45 GÜNCELLEME 09.06.2018 13:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, Mudanya yolunda akşam saatlerinde meydana geldi. Bursa'da özel bir bankanın Nilüfer ilçesindeki şubesinde müdürlük yapan evli ve bir çocuk babası Kerem Yorulmaz(26), 3 arkadaşı ile birlikte bisiklet turuna çıktı.

Mudanya yolunda bisikleti ile seyir halindeyken karşı yönden gelen bir aracın çarptığı Yorulmaz, barikatların arkasındaki hendeğe düştü. Arkadaşları hemen sağlık ve polis ekiplerini aradı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yorulmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan ilk incelemede kazanın ışıklı bir bölgede meydana geldiği ve yerde araca ait herhangi bir fren izinin bulunmadığı tespit edildi.

YORUMLAR 3
  • Eginli 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Yanlız söylemeden geçemeyeceğim. Türkiye de normal yollarda, şehir içi yada şehirler arası yollarda hatta köy yollarında dahi bisiklet kullanmak çok tehlikeli. Hayati riski çok çok yüksek. Özellikle büyük şehirlerde, hele hele Konyada bisiklet kullanmayın. Türkiye'de en güvenli bisiklet kullanım yeri dağ ve ovalardir..
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin herşey vesiledir bu kardeşimiz burada bu saatde ruhunu teslim edecekmiş başka çaresi yok.
    Cevapla
  • millet 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu