Emekleri yok oldu! Kaldırıma oturup ağladılar

Mersin'den akrabalarına bayram ziyareti için geldikleri Adana'da içinde 3 bin lira para ve kıyafetlerinin bulunduğu çantaları çalınan Suriyeli çift, çocuklarıyla kaldırımda oturarak ağladı.

Emekleri yok oldu! Kaldırıma oturup ağladılar
Emekleri yok oldu! Kaldırıma oturup ağladılar
GİRİŞ 17.06.2018 14:11 GÜNCELLEME 17.06.2018 15:15
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Mersin'den akrabalarına bayram ziyareti için geldikleri Adana'da içinde 3 bin lira para ve kıyafetlerinin bulunduğu çantaları çalınan Suriyeli çift, çocuklarıyla kaldırımda oturarak ağladı. Günlük 50 liraya tarım işçiliği yaparak ailesini geçindirdiğini söyleyen Necib Aldubmecid, "O parayı biriktirmek için, 4 ay uğraştım" dedi.

3 BİN LİRA NAKİT PARA BULUNAN ÇANTA OTOGARDA ÇALINDI

 

 

Seyhan İlçesi Turan Cemal Beriker Bulvarı'nda meydana gelen olayda ülkelerindeki iç savaştan kaçıp geldikleri Türkiye'de Mersin'e yerleşen Necib Aldubmecid (28), eşi Dua Yasin (23) çifti, kızları Beyen (2) ve oğulları Muhammed Aldubmecid (1) ile birlikte akrabalarını ziyaret etmek için Adana'ya geldi. Çiftin, içerisinde 3 bin lira nakit para ve günlük kıyafetlerinin bulunduğu çanta, otogarda çalındı. Ne yapacaklarını bilemeyen aile, parasız kalınca polise başvurdu. 

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Kaldırıma oturarak polisin gelmesini bekleyen çift, gözyaşlarını tutamadı. Necib Aldubmecid (28) ve eşi Dua Yasin, bebek arabasına koydukları iki çocuklarıyla 40 derece sıcakta, polisi bekledi. Necib Aldubmecid, "O parayı biriktirmek için 4 ay çalıştım. Bebek arabasını açarken 1 dakikada çalmışlar. Şimdi ne yapacağım? Parasız ortada kaldık. Evimize geride dönemeyiz" diyerek ağladı. Anne Dua, ağlayan bebeklerine süt ve su verip susturmaya çalıştı. 

2 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARINI BİR ANLIK DALGINLIKLA UNUTTULAR

Gelen polis, babanın ifadesini alarak, çantayı çalan kişilerin eşgalini belirledi. Karakola götürülürken 2 yaşındaki çocuklarını da bir anlık dalgınlıkla unutan Suriyeliler, polisin uyarısıyla çocuklarını alıp, hırsız ya da hırsızlardan şikayetçi oldu.

 
YORUMLAR 30
  • srt 5 yıl önce Şikayet Et
    hirsizlari polis yakaliyo mahkemeye gitmeden adam serbest kaliyo.
    Cevapla
  • Ahmed 5 yıl önce Şikayet Et
    insanlarda Allah korkusu kalmamis, baskasinin emegini calmak yaziklar olsun size, sizde caliasin kazanin, ama serserilik yapmak calismakdan daha iyidir onlar icin, bakalim ahirette ne yapacaklar
    Cevapla
  • mem 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam suriyeden gelmiş tarlada günlüğü elli liradan çalışabiliyor... O hırsız efendiler neden çalışamıyor... Hiç bir hırsızın gerekçesi hırsızlığa uğrayan her emekçinin alınterinden emeğinden kıymetli olamaz... O yüzden madem hapis cezasıyla baş edemiyorsun ibreti alem için kes gitsin...
    Cevapla
  • mem 5 yıl önce Şikayet Et
    Yav arkadaş bu hırsızlığın önünü hapis cezası ile alamıyor devlet... Getir şeriat hükmünü hırsızın elini kes... Bu hükme karşı olanın altı ıslaktır ya da bir gün bende hırsızlık yaparım kafasındadır...kes bakalım çaldığı elini kimse dokunur mu hiç başkasının malına.. yerde bulsa bile yine dokunmaz korkudan....Teknoloji ilerledi parmak izi, kamera kaydı arada yanlışlıkla eli giden de olmaz... Hiç kimse kusura kalmasın hiç bir hırsızın eli bu haberdeki babanın emeğinden ve gözyaşlarından kıymetli olamaz...
    Cevapla
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin haram helal kavramı ana okulundan lise sona kadar işlenmeli. kamu hakkı çevreye ve canlılara duyarlılık ayrı bir ders olarak okutulmalı. din dersi ayrı bir ders değil sosyal bilimler içinde olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası