Şanlıurfa’da inşaat işçileri ile esnafın kavgası kameralara yansıdı. Kavgada başına kilitli parke taşı atılan şahıs adeta ölümden döndü. 

Edinilen bilgiye göre kavga, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre sokaktaki bir binanın inşaatında çalışan işçiler ile mahalledeki esnaf arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Taş ve inşaat malzemelerinin de kullanıldığı kavgaya polis müdahale etti. Grubu ayırmaya çalışan polisler, silahını çıkarıp kalabalığın önünü kesmeye çalıştı. 

Ölüm adeta teğet geçti 

Kavga esnasında şahıslardan biri arkasından yanaştığı bir diğer kişinin kafasına kilitli parke taşı ile vurmaya çalıştı. Taşın kafasını adeta sıyırdığı şahıs, darbenin etkisiyle yere düştü. Yürekleri ağızlara getiren o anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılırken kavgaya karışanlar ise polis tarafından gözaltına alındı. 
Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Yyytu 12.08.2018 09:13
    Urfasa normal insan degillerki laf anlatasın
  • Hafiz 11.08.2018 04:40
    Dinle hele... Bu adamlar mi yeni Turkiye'nin gelecegi? Sokaklar o kadar cahillerle dolu ki, insan kendi guvenliginden kaygili ve canina birsey gelmesinden endise duyuyor..
  • Teo 11.08.2018 01:10
    inşaatatıklarını şehrin göbeğinde yakınca buna benzer sorunlar çıkıyor,.bizzat başkent'te şu an bunu kendim yaşıyorum hatta geçen hafta burada yazdım bunu.
  • mert 10.08.2018 23:05
    kadinlar bunlardan daha erkekce kavga ediyorlar erkeklerin yüzkaralari öyle kavgami olur karsina cikardiginin ödünü alacaksin hastanelik yapmak sartiyla
  • orhan 10.08.2018 19:40
    artık heryerde suç kavga yaşanmaz hale geldi dünya iyice
Daha fazla yorum görüntüle