İzmir’de içi para dolu cüzdanını düşüren adam, güvenlik kameralarını incelediğinde bir kez daha şoke oldu. Cüzdanı yerde gören şahsın, içi para dolu cüzdanı beline soktuğunu gören Aşkın Acargür, şahıs hakkında “Hırsızlık” suçlamasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

Yorumlar 9 Yorum Var
  • RuHi 18.08.2018 20:14
    Bu adama hırsız demek yanlış olur. Kimin kalbinde ne var bilemezsiniz. Ben bir gün yerde 20 tl buldum. Yolun ortasında. İçimden şöyle dedim 'Ulen Hasan bi 20 tl paran oldu.' Hasan aynı mahallede oturduğumuz gariban bir adam. O düşünce ile ilerlerken arkamdan bir adam geldi. ''hop hop hop biradeeer nereye'' dedi. ''Ver bakalım şu parayı'' dedi. Sakin ol kardeşim yolun ortasında buldum'' dedim. Pis ve ekşi bir gülümseme ile parayı aldı arkasını döndü gitti. Öyle bir duruma düştüm ki neredeyse bi 20 tl daha verecektim adama. Sırf bu durumdan kurtulmak için. O yüzden önyargılı davranmayın...
  • zafer gülten 18.08.2018 18:33
    Aradan geçen güne bağlı,belki adam bulduğu cüzdanı polise teslim edecek yada sahibini arıyacak. yerde mi bıraksaydı,almassa kağıt toplayıcıları yada sokak berduşları bulacak,onlar hiç vermezler.adama hırsız demek yanlış,bende adamın yerinde olsam bana hırsız dedi diye karşı hakaret davası açarım.
  • kuscuh 18.08.2018 15:13
    allah allah yerden bisey bulursan hirsizligin altina dusdugunu bilmiyordum ...hadi cepten ceksen neysede yerde sokak ortasinda dusen bi cuzan bulan insafliysa teslim eder etmez bilirdim hirsizlik deyince sasirdim?
  • sedat 18.08.2018 13:33
    iyi ki müslüman ülkeyiz
  • Murat 18.08.2018 13:04
    Herif çalmıyor buluyor ceza almaması gerekir. Asıl cüzdanı düşürene ceza vermek gerekir bulan adamı günaha ittin diye. Herife bak sen hem cüzdanı düşür hemde bulana hirsiz de.
Daha fazla yorum görüntüle