6 araç birbirine girdi! Çok sayıda yaralı var

Antalya'nın Akseki ilçesinde 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 11 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

GİRİŞ 21.08.2018 23:31 GÜNCELLEME 22.08.2018 09:06
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Kaza, akşam saatlerinde Akseki - Seydişehir Karayolu üzerinde Yarpuz Mahallesi yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Akseki istikametinden Seydişehir istikametine giden Hasan Yılmaz idaresindeki 31 AB 780 plakalı araç, karşı istikametten gelen Hasan Şimşek idaresindeki 06 FT 9981 plakalı araç ve Serkan Kahveci idaresindeki 34 ARM 38 plakalı araç ile çarpıştı.

Yağış yağan bölgede kazanın hemen akabinde yine aynı güzergahta ilerleyen 3 araç da kazaya karıştı.

Kaza sonrası araçlar hurdaya dönerken, araçlarda bulunan Serkan Kahveci, Sibel Genç Kahveci, Oğulcan Kahveci, Hatice Evlialioğlu, Nurcan Yılmaz, Deniz Özgü Yılmaz, Yaren Özge Yılmaz, Elif Şimşek, Serpil Şimşek, Metin Mermer ve Tolga Akyol isimli vatandaşlar yaralandı. Yaralılardan bazıları ayakta tedavi edilirken, bazıları ise ambulanslarla Seydişehir ve Akseki'deki hastanelere kaldırıldı.

YORUMLAR 21
  • Mümin 5 yıl önce Şikayet Et
    Araba kullanirken cep telefonu kullanmayin kazalarin büyük kismi bundan oluyor.
    Cevapla
  • budur 5 yıl önce Şikayet Et
    saygıdeğer insanlık ilk yağmur yağan dakikalarda yollar sabun gibi olur ve bilinmeyen virajlı yollarda aşırı hız maalesef hepsi birlikte bu kaçınılmaz tabloyu sergiliyor ,can kaybı yok çok şükür ,araban ne olursa olsun güvenme, ufak bir katkım olabildiyse ne mutlu sen düşünceli insan,kazazedelere geçmiş olsun .
    Cevapla
  • salih tugra 5 yıl önce Şikayet Et
    Egitimsiz insanlarin altina güclü araba verirsen, heleki bu adam sonradan birseylere sahip oldu ise vay Trafikteki adabi ile sürenlerin haline.
    Cevapla
  • Hamza 5 yıl önce Şikayet Et
    Salih bey mesele güclü araba degil bence ki Ülkemizde güclü diye bahsettigimiz motorlar avrupa ülkelerinde düsük ekonomik yada orta sinif motorlar.Bir insan tabiki yokluk icinde büyüyüp cok sonradan biseylere sahipte olabilir gayet normal tipki ben gibi. Bence egitim toplum bilinci uygulama yönetme gelistirme vasat durumda. Ülkemizde güclü motordan ziyade cürük trafige cikamaz durumdaki araclarin muayenelerden nasil gectigini sorgulamamiz lazim.Bu yabanci ülkelerde yok mu tabiki var ama genele göre az vede yapanda biz Türkler ve bizi görüpte alisanlar.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesin su kagit hondaci bmw ye kafa tutmustur.
    Cevapla
  • slammedenuff 5 yıl önce Şikayet Et
    Unutma ki! Her arabanın zayıf noktaları var BMW tam Şase noktasından (en sağlam noktası) çarprazlama honda'ya arka köşeden vurmuş bu sonucun çıkması normal.
    Cevapla
  • araba 5 yıl önce Şikayet Et
    değil mi? honda kim bmw kim ! bmw istediği hızda istediği yerde basar gider...ne haddine senin honda... kaza haberine yaptığın yoruma bak!
    Cevapla
  • bjk1903. 5 yıl önce Şikayet Et
    insangibi kullanmiyorlarki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!
MSB kaynakları: (İsrail-İran gerilimi) Muhtemel gelişmelere yönelik tüm tedbirler alındı