Erzincan'da bayram sonu katliam gibi kaza

Erzincan'da iki otomobilin karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3'ü çocuk 7 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

GİRİŞ 25.08.2018 08:04 GÜNCELLEME 25.08.2018 08:51
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3'ü çocuk 7 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Hüseyin Adıbelli'nin kullandığı 34 JD 4252 plakalı otomobil sabah saatlerinde Erzincan-Sivas Karayolunun Heybeli köyü kavşağında karşı yönden gelen Kamil Karataş idaresindeki 34 LJ 1087 plakalı otomobille çarpıştı.

3'Ü ÇOCUK 7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

 

 

Kazada 10 kişinin bulunduğu her iki otomobildeki sürücüler ile yanındaki kişiler, araçlarda sıkıştı. Olay yerine sevk edilen jandarma, polis ve AFAD ekiplerince araçlardan çıkartılan bu kişilerden ilk belirlemelere göre Adıbelli ile Karataş'ın da aralarında bulunduğu 3'ü çocuk 7 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ekiplerce Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ölenler da aynı hastanenin morguna götürüldü. 

YORUMLAR 44
  • alican 5 yıl önce Şikayet Et
    Nerde kaza olmuş bilmiyorum ama ecel denen bir yazgı var.Üstelik erzincan yolunun en tehlikeli yeri sakal tutan iniş ve çıkışı..Benim araç malesef kuş serisi onlarca kez gittim o yollardan he daha o neki refahiyeden iliç ve kemahtan,kemaliyeden divriğiden arapgirden..Bu saydıklarımdaki viraj,iniş çıkış felaket lakin temkinli sür,ve her an tedbirli ol..jet misali 130 km hızla önündeki virajı frenle geçmeye çalışırsan işte al sana kuş misali kim tutacak seni almanımı isveçlisimi?Bırak bu teneke kuş muhabbetlerini.Milyon dolarlık jetler bile düşüyorTaşıdığın canlara acı be..Yok ortada bariyer yokmuşta ondan olmuş falan filan.Okadar hızlısınki karşı şeritte gittiğini bile farketmiyorsun.
    Cevapla
  • Marka 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimse aracının markasına güvenmesin. Biz neler gördük; audisi,bmwsi,volvosu pert olmuş ölümcül kaza hepsi.Asiri hızdaki araç markası ne olursa olsun pert olur.inanmayan varsa arastirsin. Bu üretilen araçlar Allah yapısı değil kül yapısı. Hızınıza dikkat ederseniz kaza anında en azından canınızı kurtarabilirsiniz
    Cevapla
  • selim 5 yıl önce Şikayet Et
    sivas erzincan yolundan ben cok gectim viraji bol ucurumu bol yolu bozuk ve bariyer yok arada o yollarin yapilmasi bariyerlerin yapilip yollarin ayrilmasi şart adamlar karsi seride gecip sollama yapiyor bariyer olsa gecemez
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    30km/s üzeri hızda kaza anında insanın damar ve iç organları zarar görür. araçlar ister sağlam olsun bu hıza insan dayanmaz. cahillik ülkenin en büyük sorunu, her alanda karşımıza çıkıyor.
    Cevapla
  • Teneke tabuta hayır 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen at arabasını test ettin doğru,bmw mercedesle 140 km süratle kaza yapan sağ çıkıyor
    Cevapla
  • Teo 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru ve bilimsel bir tespit, ama bilimle bizim insanımızı nasıl biraraya getirecez, adamlar daha dün semerden inip otomobile binmişler, uçuyorlar resmen. Bence bu iş olmaz, belki iki asır sonra bir ihtimal.
    Cevapla
  • BURSA 5 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle sürücü hatası duble yolda kafa kafaya çarpışmışlar hızın etkisiylede olabilir aracın birinin ters yönde olduğu görülüyor uykusuzluk bilinç kaybına sebebiyet verir hızın bile farkına varamazsın işte o esnada olanlar olur tabiki uyumayan biri var oda azrail takdiri ilahidir ALLAH rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar