Adana'da evinin duvarına kamyonla zarar veren market görevlilerine kızan vatandaş, mutfak tüpüyle girdiği iş yerini havaya uçurmak istedi.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesi, Dağlıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir markete ait kamyon sokağa girmek isterken Mehmet Eşref I.'nın marketin hemen yanındaki evinin duvarına zarar verdi. Duvarın sıvaları ve betonlarının dökülmesine sinirlenen Mehmet Eşref I., görevlilerden zararının karşılanması istedi. Görevliler ise Mehmet Eşref I.'nın zararının karşılanacağını söyledi. 

Aradan geçen süre içerisinde zararının giderilmemesine sinirlenen Mehmet Eşref I., eline mutfak tüpünü alıp gazını da açarak marketi bastı. Marketi havaya uçuracağını söyleyen zanlıyı gören vatandaşlar marketten kaçtı. Mehmet Eşref I. ise tüpü market rafının üzerine koyarak bir süre bekledi. Bu arada dışarı çıkan çalışanlar polisi aradı. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. 

Olay yerine gelen polisler, zanlıyı etkisiz hale getirdi. Sakinleşen Mehmet Eşref I., tüple birlikte polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Gökova 10.10.2018 13:23
    Türk Ceza kanunu, suc isleyenlere Masum, Ezilen madur olanlarada suclu muamelesi yaptigi sürece, böyle kendi kanunlarini ortaya koyarak magduriyetliklerinin acisini gidermeye calisan insanlari daha cokkk görürüz.
  • birtürk 10.10.2018 13:17
    cezası ne olcak bu yaratığın savcı gene beratını mı verecek
  • ahmet 10.10.2018 11:47
    evin duvarı duvarlıktan çıkmış herif neyin derdinde
  • VELİ 10.10.2018 11:46
    şu memleketin suyunu falan değiştirin bu nasıl bir bünye bu nasıl bir kafa.