Barajda kaybolan 3 kişinin cesedi bulundu

Aksaray’da dün balık tutmak için evden çıktıktan sonra kendilerinden haber alınamayan 3 kişinin cesedi bulundu.

Barajda kaybolan 3 kişinin cesedi bulundu
Barajda kaybolan 3 kişinin cesedi bulundu
GİRİŞ 22.10.2018 21:14 GÜNCELLEME 22.10.2018 21:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, dün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray merkezde ikamet eden ve Gülağaç ilçesi Çatalsu köyünden olan Ahmet Şen (40), Şaban Asal (40) ve Dumrul Duru (40), Şaban Asal’a ait olan yabancı plakalı otomobil ile Çatalsu köyüne gittiler.

Burada Mamasın Barajı kıyısına aracı bırakan 3 arkadaş daha sonra balık tutmak için küçük bir kayıkla baraja açıldı. Bir süre sonra kayık bilinmeyen bir sebeple battı. Batan kayıktaki 3 kişi de kayıkla birlikte baraj sularında kayboldu. Ailelerinin dün gece yarısı kendilerinden haber alamaması üzerine durum Acil Afet Durum (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE), 112 Acil Yardım ekipleri ve Jandarma ekiplerine bildirildi.

Bugün gün boyu Mamasın Barajı’nda arama kurtarma çalışması yapan ekipler akşam saatlerinde kaybolan Dumrul Duru ve Şaban Asal isimli şahısların cesedini buldu. Batmış tekneye de ulaşan ekipler dalış yaparak cesetleri çıkartırken, bir süre sonra Ahmet Şen’in de cesedine ulaşıldı. Cesetler otopsi yapılmak üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 1
  • realist 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi balık avlayıp olata atsaydınız, sandal ile neyin peşindesiniz. Allah taksiratınızı affetsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'