9 yaşındaki Yusuf'tan kahreden haber

Bursa’nın Karacabey ilçesinde apartmanda oyun oynarken 5’inci kattan merdiven boşluğuna düşen Yusuf Öç (9), yaşamını yitirdi.

9 yaşındaki Yusuf'tan kahreden haber
9 yaşındaki Yusuf'tan kahreden haber
GİRİŞ 06.04.2019 03:34 GÜNCELLEME 06.04.2019 03:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Karacabey’de arkadaşları ile birlikte evlerinin bulunduğu apartmanda oyun oynayan ilkokul 3’üncü sınıf öğrencisi Yusuf Öç, henüz belirlenemeyen nedenle 5’nci kattan merdiven oşluğuna düştü. Beton zemine düşen Yusuf, ağır yaralandı. Çocukların haber vermesi üzerine, merdiven boşluğuna inen Yusuf’un ailesi, kanlar içindeki oğulları için hemen sağlık ekiplerini çağırdı.

 

 

Yusuf, gelen sağlık ekipleri tarafından Karacabey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, Yusuf Öç., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 5
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    çocuk olan apartmanlarda en dikkat edilmesi gereken şey...merdiven boşlukları,daire pencereleri ve balkonlardır. belki az masraflı olur ama içinizin rahat olması ve çocuğunuzun ve hatta kendi güvenliğiniz için bunların demir yada alimunyum parmaklık ve çerçeveyle sağlam bir şekilde kapatılması uygundur.
    Cevapla
  • Muharrem 5 yıl önce Şikayet Et
    Hic insanin degeri yok okadar genis boslukmu olur ne ise yariyo okadar bosluk
    Cevapla
  • Yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya Rabbi! Bu acıya yürek mi dayanır! Acıların en derini, en zoru, en dayanılmaz olanıdır evlat acısı. Çok üzüldüm ve kahroldum. Mevlâm, bu yavruyt acılı ana babasına Cehennem'e karşı kalkan eylesin.
    Cevapla
  • mozel 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu merdivenleri biraz daha geniş yapsaydınız da o boşluk olmasaydı olmazmıydı be vicdansız müteahhit... Ah canım benim...
    Cevapla
  • 63-63 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Bu gibi binalarda 2 katta bir file çekilmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?