12 yaşındaki çocuk maganda kurşunuyla öldü

Eğlence amacıyla yapılan silah atışı kazalarından dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı her geçen gün yükseliyor. Gaziantep’te 12 yaşındaki çocuk yakınlarının düğününde oyun oynadığı sırada vücuduna isabet eden maganda kurşunuyla yaşamını yitirdi.

12 yaşındaki çocuk maganda kurşunuyla öldü
12 yaşındaki çocuk maganda kurşunuyla öldü
GİRİŞ 05.08.2019 02:09 GÜNCELLEME 05.08.2019 02:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, gece saatlerinde Şehitkamil ilçesine bağlı Arıl Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre mahallede düzenlenen Horoz ailesinin düğününe katılan bazı kişiler pompalı tüfekler ve tabancalarla havaya ateş açtı. Düğüne katılan Hüseyin Cennet, oyun oynadığı sırada vücuduna kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşun isabet etti. Vücuduna isabet eden maganda kurşunuyla ağır yaralanan talihsiz çocuk, yakınları tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. Hastanede tedaviye alınan Cennet, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Jandarma, maganda kurşunuyla ölen Cennet’in katil zanlısının kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.
 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR 3
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    GİDEN CANI KİM GERİ GETİREBİLİR burada ne yorum yapılsa boş tek söylenecek HAYVANDANDA BETER bir kisinin yaptıği olay sonucu bir canımız gitti düğün sahipleri musade etmemeli
    Cevapla
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Havaya ateş etmek geri kalmış ülkelerde görülen bir olay . Mermi sanki uzaya gidecek eninde sonunda yere düşecek, yere düşen yorgun mermi dahi bir canlıya ciddi zarar verebilir . Tabanca büyük ihtimalle ruhsatsızdir. Ülkemizde ruhsat almak zor olduğu için çok miktarda ruhsatsız silah var ve suç işlenince suçluyu bulmak zor olur.
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Silahla eglence olur mu? Ciddi manada akla mantığa aykırı bir eylem. Silah ne için kullanılır ? Tehlikeli durumlarda kendini veya çevrendekileri korumak için. Düğünde ne işi var Silahın ? Bunu yapan taksirle adam öldürmekten ağır ceza almalı. İnsanların içini acıtmaya,bir hayata son vermeye kimsenin hakkı yok...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde
Puan farkı açıldı! Galatasaray haftayı kazançlı kapattı