Bağcılar'da cinnet 3 ölü, 4 yaralı

Bağcılar Güneşli'de iki bacanak arasında çıkan tartışma cinnetle sonuçlandı. Kavgada baba ile iki kızı hayatını kaybederken aynı aileden 4 kişi de yaralandı.

Bağcılar'da cinnet 3 ölü, 4 yaralı
Bağcılar'da cinnet 3 ölü, 4 yaralı
GİRİŞ 08.01.2009 23:15 GÜNCELLEME 08.01.2009 23:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

 Bağcılar'da 1 kişi pompalı tüfekle aynı aileden baba ile 2 kızını öldürdü; 2'si kız 4 çocuğu da yaraladı. Zanlı, olay yerinden kaçtı. Saldırganın kimliğini tespit eden polis, yakalamak için çevrede geniş çaplı operasyon başlattı.

Edinilen bilgiye göre, olay, saat 18.45 sıralarında Güneşli Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi 7. Sokak 48 numaralı apartmanın giriş katında meydana geldi.

İddialara göre, pompalı tüfekle baldızının evine gelen bir şahıs, baldızının eşi Ahmet Çelik ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine elindeki pompalı tüfeği ateşleyen şahıs, dehşet saçtı.

Şahsın açtığı ateş sonucu aynı aileden baba Ahmet Çelik (45) ile kızları Bervan Çelik (16) ve Fatma Çelik'i (11) olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer kardeşlere de ateş eden şahıs, kardeşlerden Birgül Çelik (13), Muhammet Çelik (7), Hülya Çelik (13) ve Süleyman Çelik'i (12) de yaraladı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bağcılar ve Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanelerine sevk edildi. Yaralı çocukların durumunun iyi olduğu bildirildi

Olayı duyan Çelik ailesinin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Cinayet zanlısının daha önce de Çelik ailesi ile belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı öğrenildi.

Olay yerinde bulunan görgü tanıkları, zanlının, Çelik ailesinin akrabası olduğunu söyledi. Silah seslerini duyduktan sonra dışarı çıktığını anlatan bir vatandaş, "Kimin yaptığını bilmiyorum. Akrabasıymış diyorlar. Olay yerinden kaçmış. Bunlar daha önce de tartışmışlar. Baba ile 2 kızını öldürmüş; 4 çocuğu da yaralamış." dedi.

Polislerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

ADLİ TIP'A KALDIRILDILAR
Bağcılar'da bacanağı tarafından pompalı tüfekle öldürülen Ahmet Çelik ve iki çocuğunun cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cesetler çıkarılırken ölenlerin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Bağcılar Evren Mahallesi'nde bacanağı tarafından öldürülen Ahmet Çelik (45), kızları Berivan Çelik (16) ve Fatma Çelik'in (11) cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Cesetlerin evden çıkarıldığı sırada yakınları sinir krizleri geçirdi. Olay yerinde incelemesini tamamlayan polis ekipleri sokağa çekilen güvenlik şeridini de kaldırdı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 4
  • metin yılmaz 15 yıl önce Şikayet Et
    ne istersin?. Alçak herif hadi babalarıyla kavga ettin de, o tazacik yavrucaklardan ne istersin? Allah korkusu olan biri yapamaz! Bu çılgınlıkların tamamı imansızlıktan!
    Cevapla
  • kenan dilberoğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    biranlık öfke. biranlık öfke neleri alıyor götürüyor ALLAHim sen akıl fikirver
    Cevapla
  • ahmet yıldız 15 yıl önce Şikayet Et
    Bilgi. güneşli evren mahallesinde kardeş
    Cevapla
  • RIDVAN ERGÜN 15 yıl önce Şikayet Et
    neresinde. güneşlinin neresinde?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!