Müzikhol basan sahte polis yakalandı

Avcılar'da kendilerine polis süsü vererek müzikhol basıp, müzikhol çalışanı bir kadını herkesin gözü önünde saçlarından sürükleyerek kaçıran çetenin uzun süredir aranan üyesi yakalandı.

Müzikhol basan sahte polis yakalandı
Müzikhol basan sahte polis yakalandı
GİRİŞ 20.01.2009 16:15 GÜNCELLEME 20.01.2009 16:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış
25 yaşındaki A.C.'nin polise başvurmasıyla geçtiğimiz Aralık ayında ortaya çıkan olayda 5 kişinin kendilerine polis süsü vererek Avcılar'da bir müzikholü bastıkları ve A.C.'yi herkesin gözü önünde saçlarından sürükleyerek kaçırdıkları belirlenmişti. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olayda, saldırganların müzikhol içinde dehşet saçtıkları ve kaçırdıkları kadına tecavüz ettikleri ortaya çıkmıştı.

Olayla ilgili kaçmayı başaran C.N. isimli şahıs İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası Dedektiflerince Kumkapı'da bir eve düzenlenen baskında yakalandı. Arkadaşının evinde sahte kimlikle yakalanan C.N. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguya alındı. C.N. sorgusunda 24 Ağustos'ta meydana gelen Avcılar'daki müzikhol baskını ile 28 Mayıs'ta Ümraniye'de eşini öldürdüğü yönündeki suçlamaları kabul etti.

C.N. sorgu ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • ekrem kaya 15 yıl önce Şikayet Et
    merak etmeyin arka kapıdan çıkarlar. merak etmeyin arka kapıdan çıkarlar.2-3 senede serbestler yine kanun yok çünkü kanunlar çaydırıcı değil.işyerim soyulmuştu polislerin bana söyledikleri "Abi biz yakalıyoruz savcılığa mahkemeya sevk ediyoruz.Arka kapıdan elini kolunu sallayarak çıkıyor ve çıkarken bizlere el sallıyor" aynen polis arkadaşın dediği buydu bu konuda polislerimiz ne yapsın polislerimizi canını ortaya koyup yakalıyor ama savcılarımız hakimlerimiz kanunlarımız arka kapıdan serbest bırakıyor demek istediğimi umarım anlamışsınızdır.
    Cevapla
  • ahmet fariz 15 yıl önce Şikayet Et
    ne olacak. yakanlandı.Tebrikler plisimize.Ama bu adalet sistemi varken bakın görün 2-3 sene sonra bu adam yine aramızda olacak.Ve yaptıkları yanına kalacak.Bunları derhal asmalı bence..
    Cevapla
  • Fatih ŞEYHANLI 15 yıl önce Şikayet Et
    her yerde var. Esad Kılıç arkadaşıma,istabulu bilirmisin bilmem ama,sivil vaziyette eminönü mercan yokuşuna git,polis olarak çıkarsın.Orada her türlü üniforma ve teçhizat satılmakta,bide beline kurusıkı tabanca koydunmu alsana gerçekten ayırt edemiyecen polis. ist. dışındada diğer illerimizdede var.Malesef sıkı bi kontrol yok,bu elbiseleri kullananlara adam gibi cezada yok selamlar.
    Cevapla
  • Esad Kılıç 15 yıl önce Şikayet Et
    o üzerlerindeki yelekleri kimden nereden almışlar bu yelekler öylesine mi satılıyor anlamıyorum. bu konuda eksikler neler . biri alınıyo ise 155 den açıp doğrulatabilmeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü