Sivas'ta kanlı kavga: 2 ölü

Sivas'ta Esenyurt Mahallesi Akevler mevkisinde yol üzerinde gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada, 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Sivas'ta kanlı kavga: 2 ölü
Sivas'ta kanlı kavga: 2 ölü
GİRİŞ 13.07.2009 12:49 GÜNCELLEME 13.07.2009 12:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Esenyurt Mahallesi Akevler mevkisinde yol üzerinde gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada, İbrahim Ethem Işık (34) bıçaklandı, Bekir Çataltepe (33) ise silahla vuruldu.

Işık ve Çataltepe olay yerinde öldü. Kavgada, İbrahim Turmuş da (30) bıçakla yaralandı. Turmuş, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olaya karıştığı iddiasıyla F.Y ve İ.S, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • sonveda 14 yıl önce Şikayet Et
    gavata. Lan sizi ciğeri bes para etmez serefsızler sız olayı bılıp bılmeden ne konusuyosunuz yılmaz sızın annenıze bısy mı yaptı kı boyle konusuyosunuz alayınızın anasını sıksınler sızı yılmaz gıbıler deıl ethem gıbıler sıktıgı ıcın onun sıkını tutuyonuz gavatlar sızıııı
    Cevapla
  • akif ersoy 14 yıl önce Şikayet Et
    merve arkadasa katılıyorum. merve arkadasa katılıyorum gözünüzle görmediğiniz şeylere inanmayın ethem abi değerli bi insandı karalama yapmayalı lütfen
    Cevapla
  • merve çakır 14 yıl önce Şikayet Et
    lütfen bir daha bilmeden yorum yapmayın. o beş kişinin sivasın başının belası olup olmadığı kişiden kişiye değişir .rica ediyorum kulaktan duyma haberlere inanmayın!!!
    Cevapla
  • Emre Çakmak 14 yıl önce Şikayet Et
    çok can yaktılar.su testisi su yolunda. ben de arkadaştan duydum.bu şahıslar çok can yakmışlar.Allah sonlarını böyle yaptı.beşide Sivasın başının belalarıymış.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi