TIR, otobüs yolcularına daldı: 6 ölü

Başkentte kuzey çevre yolu Karapürçek mevkisinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

TIR, otobüs yolcularına daldı: <font color='#ff0000'>6 ölü</font>
TIR, otobüs yolcularına daldı: 6 ölü
GİRİŞ 31.07.2009 03:33 GÜNCELLEME 31.07.2009 03:33
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Ankara Kuzey Çevre Yolu Karapürçek Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 02:00 sularında Kuzey Çevre Yolu'nda meydana geldi. Çorum'dan gelip Ankara'ya giden sürücüsü henüz belli olmayan 19 BU 644 plakalı otobüs, gece saat 24.00 sularında Karapürçek Mahallesi Kuzey Çevre yolu mevkiinde arıza yaptı. Arızanın firmaya bildirilmesi üzerine yolcuları alması için Bülent S.'nin kullandığı 06 BU 4726 plakalı otobüs olay yerine sevk edildi.

ÖLENLERİN İSİMLERİ

Çevre yolunda gerçekleştirilen yolcu aktarımı sırasında, Beşir G. idaresindeki 38 AP 420 plakalı TIR, yolcuların arasına daldı. Tuğba Karacif, Yasemin Yazar, Hasan Öztürk, Gülazer Erdemir ve Mehmet Sabancılar (50) ve Emine Boyacı (39)'nın  olay yerinde hayatını kaybettiği kazada, 5 kişi de yaralandı. TIR şoförü ise durmayarak, kaza yerinden hızla uzaklaştı.

Kaza sonrası savaş alanına dönen olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Hayatını kaybedenlerin yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Yaralılar çevre hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

TIR ŞÖFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerinden kaçan TIR sürücü, yarım saat sonra Anadolu Bulvarı üzerinde seyir halinde iken polis ekiplerince durdurularak gözaltına alındı.

Arızalanarak yol kenarında duran otobüsten bir başka otobüse transfer edilen yolcuların arasına dalan 38 AP 420 plakalı TIR'ın şoförü Beşir G., olay yerinden kaçtı. Şoförü takibe alan polis ekipleri Beşir G.'yi Yenimahalle Anadolu Bulvarı üzerinde yakaladı. Sağ tarafı hasarlı olan TIR'da olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaparak delil topladı. Gözaltına alınan TIR şoförü ise polis aracına bindirildi.

(Cihan - AA)

YORUMLAR 13
  • İSMAİL HASTÜRK 14 yıl önce Şikayet Et
    olayı yanlış yorumlamayalım. evvela ölenlere Allahtan rahmet diliyorum. haber; otobüsün yolcu indirme&bindirme sırasında olayın meydana geldiği şeklinde verildi. tır suçsuz demiyorum, olayın detayını anlayarak yorumlayalım.
    Cevapla
  • zucan 14 yıl önce Şikayet Et
    yuhh tır şoförüne. arızalanan otobüs şoförünün hiçbir suçu yoktur arkadaşlar... bizzat yakınım olur o otobüsü kullanan şoför... kendisi suçsuz olarak bulunmuştur. tüm suç uykulu bir vaziyette tırı kullanan şofördedir... hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yakınlarına sabır dilerim...
    Cevapla
  • Ramazan G. 6 yıl önce Şikayet Et
    Otobüs şoförü sucludur. Arkadaki otobüs yolun cizgisini kapatmış haliyle insanlar eşyalarını aktarmak için sağ şeridi kullanmak zorunda kalmışlardır. 40 ton seker yüklü kamyon ....siz düşünün gerisini Bu arada Tır şoförü 22.5. 2017 de kahrından öldü..
    Cevapla
  • selin06 14 yıl önce Şikayet Et
    yuhh. önüne gelen otobüs tır kullanırsa böyle olur
    Cevapla
  • Tuncay Bakır 14 yıl önce Şikayet Et
    Yazık.... Dikkatsizlik daha kaç can alacak.Şöförün kaçması korku ve panikten sanırım.O anda orada dursa o acıyla onu orada linç ederdi millet.Ne diyim yazık...
    Cevapla
  • ömer süt 14 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH kalanlara sabır versin. suçlular kimse hemen cezalansdırılsın ateş düşdügü yeri yakıyor ALLAH dan duam birdaha böyle kazalar olmasın ölenlere ALLAH dAN RAHMET KALANLARA SABIR DİLİYORUM AMİN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular