Hastaya durmayan ambulansa saldırdılar

Adana'da mobiletiyle kırmızı ışıkta geçen bir genç, minibüsün altında kalarak ağır yaralandı. 112 Acil Servis'i arayan yolcular, başka bir görevden gelmekte olan ve durmayan ambulansa saldırdı.

Hastaya durmayan ambulansa saldırdılar
Hastaya durmayan ambulansa saldırdılar
GİRİŞ 27.08.2009 12:10 GÜNCELLEME 27.08.2009 12:10

Edinilen bilgiye göre, 01 GV 849 plakalı mobiletiyle D-400 Karayolu Levent Köprüsü'nde kırmızı ışıkta geçmek isteyen Ömer Çiftçi (16), İbrahim Fennuş (35) yönetimindeki 01 GC 851 plakalı minibüsün altında kaldı. Ağır yaralanan gence ilk müdahaleyi minibüsün içindeki yolcular yaptı.

Kaskı olmadığı için başından darbe alan gence bilinçsizce müdahale eden yolcular 112 Acil Servis'e haber verdi. Ambulansı beklerken sinirleri gerilen vatandaşlar, o sırada başka bir görevden gelmekte olan ambulansı durdurmaya çalıştı. Vatandaşlar peşinden koştukları ambulansı yumrukladı.

Olay yerine 10 dakikada ulaşan sağlık görevlileri, Ömer Çiftçi'yi Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ameliyata alınan Çiftçi'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan, önceki gün, D-400 Karayolu'nun İncirlik Beldesi Yeni Mahalle bölümünde meydana gelen kazada, fırça satmak için karşıdan karşıya geçerken bir otomobilin altında kalan 15 yaşındaki Ömer Çiftçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi