Kayra Nirgül'ü öldürüp intihar etmiş

Mersin'de, sahil bandında başından tabancayla vurulan iki genç kızdan, ağır yaralı olarak tedavisi süren Şefika Kayra yaklaşık 10 günden beri süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Kayra Nirgül'ü öldürüp intihar etmiş
Kayra Nirgül'ü öldürüp intihar etmiş
GİRİŞ 14.09.2009 13:54 GÜNCELLEME 14.09.2009 13:54

Alınan bilgiye göre, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki Polisevi karşısında 4 Eylülde bir ağacın altında kanlar içinde yatan genç kadınlardan yaralı olarak bulunan Kayra (17) sabah saatlerinde öldü.

Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinden yakınları tarafından alınan Kayra'nın cenazesi, Güneykent Mezarlığı'nda düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Bu arada, Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın cinayet olup olmadığı yönündeki çalışmalar sürdürülürken, Kayra'nın ilk önce Nurgül Küçük'ü öldürdüğü, ardından da intihar etmek için kendi kafasına ateş ettiği ihtimalin ağırlık kazandığını belirtti.

İhbar üzerine 4 Eylülde Adnan Menderes Bulvarı'ndaki Polisevi karşısındaki sahil bandındaki ağacın altında başlarına ateş edilmiş şekilde bulunan Nurgül Küçük (28), olay yerinde ölmüş, Şefika Kayra ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı