İzmir'de helikopter destekli operasyon

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü İzmir'in Gültepe, Mersinpınar ve Boğaziçi semtlerinde helikopter desteği ile önceden belirlenen adreslere yapılan baskında 45 kişinin gözaltında alındığını açıkladı.

İzmir'de helikopter destekli operasyon
İzmir'de helikopter destekli operasyon
GİRİŞ 25.09.2009 11:19 GÜNCELLEME 25.09.2009 11:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İzmir İl Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, ''nitelikli dolandırıcılık operasyonu'' kapsamında İzmir'in Gültepe, Mersinpınar ve Boğaziçi semtlerinde helikopter desteği ile önceden belirlenen adreslere düzenlenen baskınlarda, 42 kişinin gözaltına alındığını, operasyonun devam ettiğini bildirdi.

İzmir İl Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, sabah saatlerinde başlatılan ''nitelikli dolandırıcılık operasyonu'' kapsamında 42 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gültepe, Mersinpınar ve Boğaziçi semtlerinde Özel Harekat, Terörle Mücadele, Asayiş, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ekiplerinin, polis helikopteri desteği ile önceden tespit edilen adreslere baskın düzenlediğini kaydetti.

Yılmaz, ''Sabah saatlerinde başlatılan operasyonda, İzmir başta olmak üzere çeşitli illerde dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen 42 kişi gözaltına alındı. Nitelikli dolandırıcılık operasyonu kapsamındaki çalışmalar sürüyor. Yakalanması gereken 4-5 kişi daha var. Operasyon tamamlandığında geniş açıklama yapılacak''dedi.

İzmir'de sabah saatlerinde başlatılan operasyon ile bağlantılı olarak Antalya'da da 3 kişinin gözaltına alındığı, gözaltındaki şüpheli sayısının 45'e çıktığı bildirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, önceden belirlenen adreslere yönelik düzenlenen operasyonda 5 tabanca, 1 av tüfeği ve çok miktarda para ile ziynet eşyası ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlıların İzmir'den başka İstanbul, Ankara ve Antalya başta olmak üzere 42 ilde dolandırıcılık ve yağma olayına karıştıkları öğrenildi.

Operasyon çerçevesinde Antalya'da da 3 kişinin gözaltına alındığı, gözaltına alınan zanlı sayısının 45'e çıktığı belirtildi.

Zanlıların sağlık kontrollerinin, gözaltında tutuldukları birimlerde yapılacağı, operasyonun sürdüğü bildirildi.

İzmir İl Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, sabah saatlerinde Gültepe, Mersinpınar ve Boğaziçi semtlerinde Özel Harekat, Terörle Mücadele, Asayiş, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ekiplerinin, polis helikopteri desteği ile önceden tespit edilen adreslere düzenlediği ''nitelikli dolandırıcılık operasyonu'' kapsamında 42 kişinin gözaltına alındığını bildirmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • DİYAR BAKIR 14 yıl önce Şikayet Et
    demekki. isteselermiş yapıyolarmış isteseler ne bi kapkaç ne bi terör kalmaz ülkede ama onlarında işine geldiği için arada bir operasyon yapıyporlar
    Cevapla
  • hakseverim 14 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet Görevini yapıyor!. Emniyet Görevini kendisine verilen emir doğrultusunda yapıyor.Herşeyi çözüyorlarda benim anlamadığım şey kafama takılan 3 tane çeçen öldürüldü istanbul da buna nasıl sessiz kaldılar..bunu neden araştırmıyorlar yazık değil mi o insanlara.ülkemize sığınıyorlar sonra burda öldürüyorlar buna da bir göz atmalarını istiyorum.Münevver karabulut gibi sokağa çıksın tüm çeçenler...ne bileyim kafama takılıyor
    Cevapla
  • melih yılmaz 14 yıl önce Şikayet Et
    bizim mahallede oldu :). benim oturduğum mahallede oldu sabahın 04:30dan itibaren helikopter sesinden uyuyamadık :) nekdar kapkaççı ve dolandırıcı varsa topladılar teekkürler ercument yılmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?