Adana'da zincirleme kaza: 3 ölü

Adana'da üç aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Adana'da zincirleme kaza: 3 ölü
Adana'da zincirleme kaza: 3 ölü
GİRİŞ 30.11.2009 20:00 GÜNCELLEME 30.11.2009 20:00

Alınan bilgiye göre, İmamoğlu ilçesi yakınlarında Mukaddes Alktunkaya (22) yönetimindeki 01 SC 161 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen 01 EG 752 plakalı kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada 01 GE 827 plakalı kamyonet de diğer araçlara çarptı. Kazada kamyonetlerden biri şarampole yuvarlandı. Hurda yığınına dönen otomobildeki sürücü Mukaddes Alktunkaya ile Fatma Altunkaya (44) ve Mustafa Altunkaya (21) hayatını kaybederken, ismi öğrenilemeyen 1 kişi de yaralandı.

Ayrıca kamyonetlerde bulunan İsa Uçar, Dursun Yıldırım, Ramazan Altundemir, Mehmet Akpullu, Galip Altın ve Mahmut Şeker de yaralandı. Olay yerine Can-Kur ve 112 sağlık görevlileri sevk edildi. Araçlardan fırlayarak yol kenarındaki tarlaya savrulan kazazedeler, sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımıyla ambulanslara taşındı. Yaralılar, çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobilde sıkışan cesetler ise Can-Kur ekipleri tarafından güçlükle çıkartıldı.

Kazanın görgü tanıklarından biri, "Otomobil sürücüsü önündeki aracı solladı ve güneşin gözünü etkilemesi nedeniyle karşısından gelen aracı göremedi. Bu arada karşıdan gelen kamyonetin sürücüsü sürekli sellektör yakarak otomobil sürücüsünü uyardı. Sonrasında ise otomobil ve kamyonet kafa kafaya girdi" dedi.

Kazaya karışan kamyonetlerden birinde bulunanların yakınlarının düğününe gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.


İHA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
İzmir'de deprem!