Söke'de 16 yaşındaki kıza tecavüz iddiası

Aydın'ın Söke ilçesinde, 16 yaşındaki kız, tecavüze uğradığı iddiasıyla polise başvurdu. Kız, tecavüzcünün kendisini para karşılığında başka erkeklerle birlikte olmaya zorladığını da iddia etti.

Söke'de 16 yaşındaki kıza tecavüz iddiası
Söke'de 16 yaşındaki kıza tecavüz iddiası
GİRİŞ 03.12.2009 17:26 GÜNCELLEME 03.12.2009 17:26

Alınan bilgiye göre, Söke Emniyet Müdürlüğüne başvuran E.E. (16), Mersin'de yaşadığını, Söke'de oturan F.A. ile telefonda arkadaş olduklarını söyledi.

F.A'nın fotoğrafını istediğini ve beğenince Mersin'den Söke'ye geldiğini belirten E.E, kendisini karşılayan F.A'nın fotoğraftaki kişi olmadığını fark ettiğini kaydetti.

E.E, daha sonra F.A'nın kendisini eve götürerek tecavüz ettiğini, daha sonra para karşılığında başka erkeklerle birlikte olmaya zorladığını, evdeki aile fertlerinden de kötü muamele gördüğünü belirterek, şikayetçi oldu.

Polis, F.A'nın ailesinden O.A, A.A, E.A. ve S.A'yı gözaltına aldı. Bu kişiler, ifadelerinin alınmasının ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

F.A'nın arandığı bildirildi.

-AİLE, İDDİALARI REDDETTİ-

F.A'nın annesi O.A'nın kıza oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve kendisine kötü davranacağını söylediğini ancak E.E'nin kendi isteğiyle evlerinde kaldığını öne sürdüğü öğrenildi.

E.E'nin Mersin'deki ailesine telefonla durumu bildirdiklerini ancak ailenin kızlarının dönmesini istemediğini iddia eden annenin, oğlunun zaman zaman kendisine ve aile fertlerine de kötü davrandığını söylediği belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?