Seren Serengil'in eski eşi ifade verdi

Şarkıcı Seren Serengil'in, ölen bebeğinin bilgisi dışında gömüldüğü ve mezar yerinin kendisinden saklandığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında boşanma aşamasında olduğu eşi Musa Melih Aytun'un ifadesine başvuruldu.

Seren Serengil'in eski eşi ifade verdi
Seren Serengil'in eski eşi ifade verdi
GİRİŞ 24.03.2010 14:10 GÜNCELLEME 24.03.2010 14:10

Sultanahmet'teki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Aytun, burada soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Zülfükar Tekirdağ'a ifade verdi.

Aytun'un ifadesinde, Seren Serengil ile 5 Nisan 2006 tarihinde evlendiklerini, evlilikleri boyunca iki defa düşük yapan Serengil'in hamilelik döneminde agresifleştiğini söylediği öğrenildi.

Seren Serengil'in gebeliğinin 23. haftasında acil operasyonla sonlandırıldığını, 4 gün sonra da bebeğin öldüğünü belirten Aytun'un, eşinin, bebeğin, kendi babası Öztürk Serengil'in mezarına gömülmesini isteğini, ancak bunun mümkün olmadığı anlaşılınca babası Rahmi Aytun'un devreye girdiğini kaydettiği bildirildi.

Bebeğin, annesinin Musevi olmaması nedeniyle Musevi Mezarlığı'na gömülmesi mümkün değilken, babasının Hahambaşı ile görüşmesi üzerine defin işleminin yapıldığını belirten Aytun'un, ancak definden önce kendilerine, herhangi bir mezar yeri ayrılmayacağı, mezar taşı olmayacağı ve arkasından dua yapılmayacağının anlatıldığını söylediği öğrenildi.

Aytun'un, bu durumdan Seren Serengil'in de bilgi sahibi olduğunu, bebeğin mezar yerini kendisinin de babasının da bilmediğini ifade ettiği bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi