İzmir yolları kana bulandı: 4 ölü

İzmir'in Gaziemir ve Foça ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

İzmir yolları kana bulandı: 4 ölü
İzmir yolları kana bulandı: 4 ölü
GİRİŞ 09.05.2010 11:35 GÜNCELLEME 09.05.2010 11:35

Alınan bilgiye göre, Torbalı'dan İzmir yönüne giden Ayhan Gürbüz yönetimindeki 35 TKC 16 plakalı otomobil, Kısıkköy Mobilyacılar Sitesi'ni geçtikten sonra, direksiyon hakimiyetinin kaybolması üzerine orta refüjü aşarak ters yola geçti. Otomobil, karşı yönden gelen Halil İbrahim Akarca'nın kullandığı 35 TAE 79 plakalı, Torbalı-Ayrancılar-İzmir hattında çalışan minibüsle çarpıştı.

Kazada, hava yastıklarının açılmasına rağmen, emniyet kemerlerinin takılı olmadığı öğrenilen otomobil sürücüsü Ayhan Gürbüz (42) ile yanında bulunan bacanağı Rahmani Arkar (51) olay yerinde yaşamını yitirdi. Minibüs sürücüsü Akarca (40) ile minibüsün yolcularından Emrullah Özdemir (23), Muhammet Cansever ise yaralanarak Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kamyon şoförlüğü yapan Ayhan Gürbüz'ün, iki çocuğu ve eşinin ''Anneler Günü'' nedeniyle İzmir'deki kayınvalidesinde olduğu ve bacanağıyla birlikte kayınvalidesine gittiği öğrenildi.

Öte yandan Foça'dan İzmir yönüne giden Hazer Kılınçoğlu'nun kullandığı 35 KZ 996 plakalı otomobil, karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 43 RN 118 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Hazer Kılınçoğlu ile yanında bulunan Gökhan Türk hafif yaralanırken, karşı yönden gelen otomobildeki Nursel Çelik ile Sabri Çelik yaşamını yitirdi, kimliği henüz belirlenemeyen sürücü ise ağır yaralandı.

Sürücünün kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

KAZADA ÖLEN KİŞİNİN ABDULLAH ÇELİK OLDUĞU BELİRTİLDİ

İzmir'in Foça ilçesinde, 2 kişinin hayatını kaybettiği kazada ölenlerden birinin Abdullah Çelik olduğu belirtildi.

Foça'dan İzmir yönüne giden Hazer Kılınçoğlu'nun kullandığı 35 KZ 996 plakalı otomobilin, karşı yönden gelen 43 RN 118 plakalı otomobille çarpıştığı kazada ölenlerden birinin Abdullah Çelik olduğu kaydedildi.

Kaza yerinde kimliği bulunması nedeniyle Sabri Çelik'in ölenler arasında gösterildiği, bu kişinin araçta olmadığı kazada hayatını kaybeden kişinin ise oğlu Abdullah Çelik olduğu bildirildi.

Bu arada, kazada yaralanan ve kimliği belirlenemeyen kişinin de 43 RN 118 plakalı otomobilin sürücüsü Mehmet Çelik olduğu anlaşıldı.

Foça'dan İzmir yönüne giden Hazer Kılınçoğlu'nun kullandığı 35 KZ 996 plakalı otomobil, karşı yönden gelen ve Mehmet Çelik yönetimindeki 43 RN 118 plakalı otomobille çarpışmış, kazada, Nursel Çelik ile Abdullah Çelik ölmüş, Hazer Kılınçoğlu, Gökhan Türk ve Mehmet Çelik yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi