Edremit'teki cinayete dört tutuklama

Edremit'te pazar sabahı bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavganın zanlısı olan 6 kişiden dördü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edremit'teki cinayete dört tutuklama
Edremit'teki cinayete dört tutuklama
GİRİŞ 18.05.2010 01:10 GÜNCELLEME 18.05.2010 01:10

Olay, Balıkesir'in Edremit ilçe merkezinde meydana geldi. Z.B, B.D, M.M. ve S.B. isimli şahıslar Vedat Altun'un kullandığı 10 U 4201 plakalı otomobille ilçedeki bir lokantaya geldi. Burada çorba içtikten sonra dışarı çıkan gruba yaklaşan G.Ç, O.E, O.K, M.T. ve B.A. isimli şahıslar arasında tartışma yaşandı. Çıkan kavgada Vedat Altun bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Altun kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olaya karıştıkları öne sürülen O.K, M.T, B.A, U.C, G.Ç, O.E. isimli şahıslar Edremit adliyesine getirildi. Polis adliye etrafından güvenlik çemberi oluştururken zanlılar adliyenin zemin katından alındı. Savcılıkta geç saatlere kadar 6 kişinin ifadesi alındıktan sonra mahkemeye çıkarılan O.K, M.T, B.A, U.C isimli dört zanlı tutuklandı. G.Ç. ile O.E. ise tutuksuz yargılanmak üzere mahkemece serbest bırakıldı. Tutuklanan dört zanlı adliyeden yine güvenlik çemberi altında çıkartılarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi