Kırklareli'nde trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde otomobil, Ataköy girişinde, henüz belirlenemeyen nedenle şarampole yuvarlandı. Meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Kırklareli'nde trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı
Kırklareli'nde trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı
GİRİŞ 25.07.2010 17:50 GÜNCELLEME 25.07.2010 17:50

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İğneada'dan ailesi ve yakınlarıyla tatilden dönen Seyhan Akın'ın (31) kullandığı 39 SK 997 plakalı otomobil, Ataköy girişinde, henüz belirlenemeyen nedenle şarampole yuvarlandı.

Kazada, sürücünün eşi Melike (27) ve oğlu Serhat (6) olay yerinde, Tansu Koç (20) ise Lüleburgaz 82. Yıl Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Seyhan Akın ile Filiz Türe (20), aynı hastenede tedavi altına alındı.

Ailenin etrafa dağılan eşyaları jandarma ekiplerince toplanırken, şarampole yuvarlanan otomobil de kurtarıcı yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Bu sırada kapanan yol, daha sonra ulaşıma açıldı.

Bu arada, olay yerinde incelemelerde bulunan Pınarhisar Kaymakamı Mevlüt Özmen yaptığı açıklamada, ''Çok üzgünüz. 3 vatandaşımızı kaybettik. Biri hariç aynı aileden kişilerden oluşuyor. Acımız büyük'' dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat