İstanbul Emniyeti'nde rüşvet baskını

İstanbul'da ''rüşvet ve yolsuzluk'' iddiasına ilişkin Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nce düzenlenen operasyonda, 15 emniyet mensubunun da aralarında bulunduğu 32 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyeti'nde rüşvet baskını
İstanbul Emniyeti'nde rüşvet baskını
GİRİŞ 09.08.2010 23:00 GÜNCELLEME 09.08.2010 23:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ''rüşvet ve yolsuzluk'' iddiasıyla ilgili olarak operasyon düzenledi.

Operasyonda, 15 emniyet mensubunun da aralarında bulunduğu 32 kişi gözaltına alındı.

Operasyonun, yaklaşık 10 gün önce aynı konuda yapılan başka bir çalışmanın devamı olduğu bildirildi.

Gözaltına alınan kişilerin şubedeki işlemleri sürüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • zigana dağları 13 yıl önce Şikayet Et
    sadece polis yetmez.. çünkü rüşvet sadece poliste yok rüşvet devlet kurumlarında vatandaşın işini svsaklayarak oyalıyarak işimiz çok diyerek vatandaşın işini görmiyen bir kesim zihniyet uzun yıllardır ülkede öyle bir sistem oturtmuş ki rüşvet olayının içerisinde en alt kademesinden en üst düzey yetkili idarecisine kadar rüşvetin içerisinde olanlar var. bunların temizlenmesi çok güçtür. bu kişiler çikarları uğruna vatan millet hatırlarına bile gelmez.
    Cevapla
  • Ahmet Kır 13 yıl önce Şikayet Et
    Sahtelikleri &quotHAKİKAT" diye yutturmaya çalışanlar,. ...rüşvet alan polisin varlığını reddediyorsa, TÜRKİYEDE yaşamıyor olsa gerek. Ya da verilen ve alınanları RÜŞVET değil ZORUNLU HEDİYE kabul ediyor... Kanunun biraz dışına çıkmakla bir şey olmaz. Vatandaşı mutlu etmek için tabii... Türkiyede RÜŞVET YOK demekten bendeniz HİCAP DUYARIM. Bırak hicabı, REDDEDİYOR ADAM(!)... İşte bunlar ÜLKEYİ SOYUYOR.
    Cevapla
  • İndireGANDHİ 13 yıl önce Şikayet Et
    hoş güzel işler bunlarda. birazda askerde temizlik yapsalar..her türlü enrika dönüyor orada kimsenin gıkı çıkmıyor polisle askerin arasında ne fark var ?? her iki kurumda silahlı kurum haftalar oldu hala daha heronlar ile bir açıklama yok başbakana bağlı değilmi bu asker neden ihami olan komutanları açığa almıyor ?? hepimiz biliyoruzki bu terörü birileri içerden körüklüyor hiç bişey yapmasa bile teröristlere göz yumuyorlar eylem yapmalarını kolaylaştıracak ortam hazırlıyor bu çocukları sokaktanmı topluyor millet..utanmak yokmu sizde
    Cevapla
  • Hakikat 13 yıl önce Şikayet Et
    AKİF CEYLAN. TSK ya iftira atmayı bırak! İşte dün yazmıştım TSK ya psikolojik saldırı AKP tabanından ve BDP den geliyor. Fiziksel saldırıda PKK dan.
    Cevapla
  • Hakikat 13 yıl önce Şikayet Et
    Bir Daha Dikkatli Olsunlar. AKP li polislerin ayak oyunlarına gelmiş olabilirler. Yoksa rüşvete bulaşacaklarını sanmıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!