Bodrum'da bira parası yüzünden cinayet

Muğla Bodrum'da kendisinden istenen bira parasını vermediği için bıçaklanarak ağır yaralanması sonucu bir kişinin ölmesi olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan 6 şüpheli adli makamlara sevk edildi.

Bodrum'da bira parası yüzünden cinayet
Bodrum'da bira parası yüzünden cinayet
GİRİŞ 11.08.2010 23:08 GÜNCELLEME 11.08.2010 23:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kumbahçe mahallesinde dün sabaha karşı yaşanan olayda, yanına gelen kişi ya da kişiler tarafından kendisinden bira parası istenen Sadık Ece Deniz (44), "Benim de param yok" demesi üzerine göğsünden bıçaklanarak yaralanmıştı. Olay yerine gelen 112 acil servis ambulansındaki sağlık ekibinin müdahalede bulunduğu Sadık Ece Deniz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Deniz'in, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce göğsünden kesici aletle yaralanarak kasten öldürülmesi olayı ile ilgili olarak polisin yaptığı araştırma ve edindiği bilgiler doğrultusunda ilk etapta şüpheli M.M. (33), R.B. (36), E.Y. (39), F.K. (41) ve Ö.A. (19) yakalandı.

Olayın yaşandığı yerin çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, olayın şüphelisi olabileceği değerlendirilen bir kişinin daha eşkalini belirledi. Polisin çevredeki araştırmasında söz konusu kişinin R.O. (40) isimli kişi olduğu ve kaldığı pansiyondan ayrıldığı tespit edildi. R.O., İzmir'e gitmek üzere yola çıktığının anlaşılması üzerine İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne durum bildirilerek koordineli çalışma sonucu İzmir'de yakalanarak Bodrum'a getirildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde sorgulanan 6 şüpheli, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Olaydan iki gün önce Adana'dan Bodrum'a geldiğinin tespit edildiği belirtilen R.O.'nun emniyetteki sorgusunda zaman zaman susma hakkını kullandığı öğrenildi.

Öte yandan cinayetle ilgili sorulara da "Uzaylılar bedenimi ele geçirmeye çalışıyor" yönünde tuhaf sözler söylediği öğrenilen R.O. adliyeye getirilişinde de tuhaf sözleri ile dikkat çekti.

Bu arada R.O.'nun hakkında daha önce 6136 sayılı kanuna muhalefet, hırsızlık ve gasp gibi suçlardan 20 kez işlem yapıldığı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • engin aslan 13 yıl önce Şikayet Et
    ne olacak. ne olacak 21 kez yatıp yine çıkacak yine birini bıçaklayacak, yine aramızda gezecek, yine kanunlarımız serbest bırakacak, hatta çoğu kimsenin sahip olamadığı kendisine bir iş bulup yerleştireceğiz, olan yine masum, kimseyi incitmeyen etrafına saygılı, vergisini veren vatandaşıma olacak. böyle olmuyor adaletin olmadığı yerde anarşi olur, bizim hukuk anlayışımız hep suçluyu mu koruyacak. böyle olmaz herkes vebal alıyor.
    Cevapla
  • mehmet ali 13 yıl önce Şikayet Et
    20 defa gasp ve hırsızlıktan işlem yapılmış. her defasında 1 yıl yatsa idi şimdi belki de o masum vatandaş yaşıyordu.şimdi o insanın kaatili bu pislik mi yoksa sistem mi,devlet mi acaba?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık