Ahmet Çakar'ı vuran kişi yakalandı

Futbol yorumcusu, eski hakem Ahmet Çakar'ın 6 yıl önce uğradığı silahlı saldırı ile ilgili bir kişi gözaltına alındı. Teşhis için şüphelinin tutulduğu şubeye giden Çakar, 6 yıldır olayı takip eden polisi övdü.

Ahmet Çakar'ı vuran kişi yakalandı
Ahmet Çakar'ı vuran kişi yakalandı
GİRİŞ 04.09.2010 17:33 GÜNCELLEME 04.09.2010 17:33

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bir konuyla ilgili gözaltına alınan bir kişinin, Çakar'ın 6 yıl önce uğradığı silahlı saldırı olayıyla irtibatlı olduğu şüphesiyle çalışma başlattı.

Söz konusu çalışma kapsamında Ahmet Çakar'a haber veren polis ekipleri, Çakar'ın emniyete gelerek bu kişiyi teşhis etmesini istedi.

Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen Çakar, burada bir süre kaldıktan sonra emniyetten ayrıldı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çakar, polisler kendisini çağırdığında çok mutlu olduğunu belirterek, ''Emniyete olan güvenim bir kat daha arttı. 6 sene önce ölebileceğim bir olayda soruşturma tozlu raflara kaldırılmamış. Emniyet bu olayı hala soruşturuyor. Gözaltına alınan kişiyi teşhis edemedim'' diye konuştu.

Bir gazetecinin, ''Gözaltına alınan kişinin kim olduğunu biliyor musunuz?'' sorusuna karşılık Çakar, kim olduğunu bilmediğini, 45 yaşlarında bir adam olduğunu söyledi.

Çakar, gözaltına alınan kişinin nereden ve nasıl alındığını bilmediğini, ancak kendisini vuran adamın içerideki şüpheli olmadığını ifade etti.

''Aslında bulunması çok da önemli değil, bulunsa ne olur bulunmasa ne olur'' diyen Çakar, ama saldırganın bulunmasının kamu vicdanı açısından iyi olacağını, bu işin yapanın yanına kar kalmayacağını kaydetti.

Çakar, ''Hırsım geçti, Allah'a şükür sağlık problemim yok. Buradan çıkan tek sonuç, emniyet uyumuyor'' şeklinde konuştu.

Bu arada, emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?