40 yıllık eşine son bakış

Mersin'de 62 yaşındaki adam ekmek almaya giderken çıktığı sokakta bisikletten düşerek yaşamını yitirdi. Kalp krizi geçirdiği belirlenen adamın cenazesi ortada kaldı.

40 yıllık eşine son bakış
40 yıllık eşine son bakış
GİRİŞ 16.09.2010 19:37 GÜNCELLEME 16.09.2010 19:37

Abdullah Biçer'in haberi

Olay Selçuklar Caddesi Kurdali Camii Önü'nde meydana geldi. 62 yaşındaki Nurettin Kaçan fırından ekmek almak üzere evden çıktı. Bisikletle yolda giderken kalp kirizi geçiren adam düşerek yere yığıldı. 112 ekiplerinin kontrol ettiği Nurettin kaçan'ın kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

112 ekipleri adli olay olmadığı için kalp krizi sonucu yaşamını yitiren kaçanın ölüm raporunu hazırlayarak olay yerinden ayrıldı. Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Müdürlüğü'nce adli kurumdan alınmış bir ölüm raporu olmadığı için cenaze aracı da göndermeyince ceset yol ortasında bir süre bekletildi. Çoğunluğu çocuk meraklı vatandaşların toplandığı ceset emniyet güçlerince de kaldırılmayınca 40 yıllık eşinin başında ağıt yakan Melek Kaçan yne yapacağını şaşırdı. Kızı Ayşenur ile birlikte bir süre yakınlarına telefon açarak yardım isteyen kadın bir sonuç alamayınca iş çevre sakinlerine kaldı. bir esnaf pikabı ile giderek camiden tabut alıp geldi. Ceset tabuta konulduktan sonra yine pikapla eve götürüldü.

Haber 7

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir