Genç kızı vurdu kazayla kendini öldürdü

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bir polis memuru, sokak ortasında genç bir kızı bacaklarından vurdu, kaçarken beline takmaya çalıştığı silahın ateş alması sonucu hayatını kaybetti.

Genç kızı vurdu kazayla kendini öldürdü
Genç kızı vurdu kazayla kendini öldürdü
GİRİŞ 28.09.2010 22:30 GÜNCELLEME 28.09.2010 22:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay, saat 16.00 sıralarında Zümrütevler Mahallesi Begonya Sokak üzerinde yaşandı. İddiaya göre, B.N (23) isimli genç kız, yengesi ile birlikte doktordan dönerken Begonya Sokak üzerinde tansiyonunun düşmesi sonucu yol kenarında oturdu.

Bu sırada yolun karşısından gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru H.B.A., genç kız ve yengesinin yanına yaklaştı. Belindeki silahı çıkaran polis memuru, genç kızın bacaklarına üç el ateş etti. Polis memuru daha sonra kaçmaya başladı. Kaçarken beline takmaya çalıştığı silahı ateş alan polis memuru, karın bölgesinden giren iki kurşunla yere yığıldı. Olayı gören vatandaşlar hemen ambulans çağırdı. Olay yerine gelen genç kızın yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. B.N'nin kuzeni, "Benim amcamın kızı. Yolun ortasında adam çekmiş, vurmuş" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Yaralı genç kız ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, olay yerine ikinci bir ambulans istendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı polis memuruna müdahale etti. Yaralı polis daha sonra ambulansla genç kızın götürüldüğü hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan polis memuru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kızın ise ameliyata alındığı öğrenildi.

Polis memuru ve genç kız arasında gönül ilişkisi olduğu öne sürüldü. Olay yerinde inceleme yapan polis, soruşturma başlattı.

İHA

YORUMLAR 16
  • ziya şahin 13 yıl önce Şikayet Et
    yazık. ne şehit ne gazi ... yoluna gitti niyazi
    Cevapla
  • fatih DEMİR 13 yıl önce Şikayet Et
    her polis silahlı olmamalı. içişleri kesinlikle tasarlamalı ve aktifleştirmeli.e.g.m. özellikle polis memurları standart değil.
    Cevapla
  • zek gir 13 yıl önce Şikayet Et
    bak..! iç işleri bakanlığının eksikliği. daha kaliteli ve nitelikli emniyet güçüne sahip olmak için her polisi 2 yılda bir ciddi sınava sokmak gerekir. 2 yılda bir pikolojisi ölcülmeli. her polise silah verilmemeli silahlılar ve silahsızlar olara ikiye ayırmalı. her zaman elenmeli zaten kalan en iyisi olacak ve bunlarla en iyi emniyeti sağlamış olur
    Cevapla
  • fbfbfb 13 yıl önce Şikayet Et
    haber7 seçici olma. işine gelen yorumları yayınlıyorsun işine gelmeyeni yayınlamıyorsun...o da güzel objektif haber 7...bu haber için tekrar tebrikler...süperdiniz...
    Cevapla
  • iibrahim kaya 13 yıl önce Şikayet Et
    gönül ilişkisi. olunca baccaklarından vurmanmı lazım şerefsiz,kızcağız anlamış ne mal olduğunu demekki,birde emniyet anlasa bu tipleri.zaten nerde anormal tipler varsa polis oluyor,bide beline silahı taktımı küçük dağları ben yarattım havası var,güneş gözlüklerini takarlar vatandaş onun kölesi oda efendisi zanneder.neyse allahın sopası yok bulmuş belasını.not: işini düzgün yapıp ,vatana gerçekten hizmet eden polsilerimiz başımızın tacıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık