Ali Tezel'den eşine 'özel hayat' davası

Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, boşanacağı eşi için, özel bilgilerini izinsiz aldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Ali Tezel'den eşine 'özel hayat' davası
Ali Tezel'den eşine 'özel hayat' davası
GİRİŞ 20.10.2010 11:55 GÜNCELLEME 20.10.2010 11:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ali KUŞ'un haberi

Ali Tezel'in suç duyurusu üzerine İstanbul Üsküdar 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açan Cumhuriyet Savcısı Ümit Babayiğit, hazırladığı iddianamede herhangi bir suçlamada bulunmadan, kişisel bilgisayarı izinsiz kullanmanın suç oluşturup oluşturmadığına mahkemenin karar vermesini istedi. Eylemin suç oluşturması halinde, şüphelinin müsnet suçtan yargılanması gerektiğine işaret edilen iddianamenin talep kısmında, şüphelinin "Kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymaktan" cezalandırılması istendi.

'ŞİFREYİ KENDİSİ VERDİ'

Meryem Tezel ise savcıya verdiği ifadesinde şifreyi kendisine Ali Tezel'in verdiğini kaydetti. Bu şifreyle zaman zaman bilgisayara girdiğini belirten Tezel, "Evliliğimizdeki bazı eylemlerinden kuşkulandığımdan dolayı, dizüstü bilgisayarını evde bıraktığı zamanlarda kontrol ettim. Eşimin cinsel sadakatsizliğine ilişkin belgelere ulaştım" dedi. Ali Tezel'in, geçen mayıs ayında Meryem Tezel'i bıçaklaması olayıyla ilgili dava aradan 5 ay geçmesine rağmen henüz açılmadı. Meryem Tezel, boşanmak istediğini söylemesi üzerine eşinin kendisini 10 Mayıs'ta bıçakladığını ve dövdüğünü belirtmişti. Bıçaklama olayı, polis tutanağı, tanık ifadeleri ve hastane raporlarıyla tespit edilmişti. Üsküdar Aile Mahkemesi de söz konusu olay nedeniyle Ali Tezel'e 6 ay evden uzaklaştırma cezası vermişti.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 2
  • Mustafa YILMAZ 13 yıl önce Şikayet Et
    Şımardı.... Şöhret olunca ve paraları görünce yoldan çıktı!Para ve şöhret onu bazdu!Buda hamurunun mayası ile ilgili...memurken,fakirken eşin o zamanlar iyi idi!ne zaman parayı ve şöhreti buldun eşini beğenmez oldun,çıtırlara koştun!Demekki kanında varmış!Fırsatını bulduğun anda da karını teptin!Şimdi de CHP li gibi mahkeme kapıları hatta AYMye gidersin,nede olsa artık CHPlisin
    Cevapla
  • Cemal Lami İNAN 13 yıl önce Şikayet Et
    E bu da chp ye geçti işte anlayın durumu.... He he...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı