Anne babasıyla geldi, yalnız kaldı

Tatile gelen İzlandalı çift, kiralık araçla gezerken kaza geçirdi. Genç çift olay yerinde öldü. 5 aylık oğulları ise bebek koltuğuna kapanan anne sayesinde yaşama tutundu.

Anne babasıyla geldi, yalnız kaldı
Anne babasıyla geldi, yalnız kaldı
GİRİŞ 21.10.2010 13:58 GÜNCELLEME 21.10.2010 13:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fatih ABACIOĞLU-Bekir TOSUN'un haberi

Muğla'da minibüsle çarpışan otomobilde İzlandalı çift yaşamını yitirdi. Bebek koltuğuna bağladıkları 5 aylık oğulları ise kurtuldu. Bir hafta önce Marmaris'e tatile gelen Dagbjört Börg (34) ile Vohann Arngson (30) dün kiraladıkları otomobille Denizli'ye doğru yola çıktı.

Ancak Muğla-Denizli karayolunun 23. kilometresinde Börg'ün kullandığı otomobil yağış nedeniyle kontrolden çıktı, karşıdan gelen minibüsle çarpıştı. Gelen ilkyardım ekipleri baba Dagbjört Börg'ün ön koltukta, anne Vohann Arngson'un ise arka koltukta cesetlerini buldu.

Bu sırada aracın arka koltuğuna bağlı bebek koltuğunda kemeri takılı küçük bebek ise bakınıyordu. Annesinin de üzerine kapandığı ve isminin Daniel olduğu anlaşılan bebek, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Muğla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Daniel bebeğin muayenesinde sağlığının iyi olduğu belirlendi. Her şeyden habersiz çevresine bakınan bebeğin muayenesine yardımcı olan hemşire de duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı. İzlandalı turistlerin cesetleri morga kaldırılırken Ula Cumhuriyet Savcılığı da kazayı İzlanda Başkonsolosluğu'na bildirdi.

Hem annesi hem babası ölen bebek, konsolosluk aracılığıyla ülkesindeki yakınlarına teslim edilecek. Öte yandan, kazaya karışan minibüsün sürücüsü Sait Öztop (29) ile yanındaki Mehmet Karabacaklı (71) kazada hafif yaralandı. 1 Haziran'dan itibaren Türkiye'de de çocuk bulunan otomobillere özel bebek koltuğu takılması zorunlu olmuştu.

SABAH

YORUMLAR 3
  • Mehmet 13 yıl önce Şikayet Et
    HABERİ DOĞRU OKUYUN. Turistin aracı yolda kayarak karşıdan gelen minubuse vurmuş kardeşim sizde her fırsatta memleketim insanını eleştirmeyin.Turistin aracı kontrolünü kaybetmiş.Hayret bir şey yaa..
    Cevapla
  • pretty 13 yıl önce Şikayet Et
    suç bizde. malesef adamlar avrupadan gelip trafik teröristleri ile karşılaşıyorlar. gurbetçilerimizde buraya geldiklerinde dengesiz sürücülerimiz sayesinde epey bir kaza geçiriyorlar. bebekte çok tatlıymış.
    Cevapla
  • yusuf 13 yıl önce Şikayet Et
    Zavallıcık. Zavallı sebi ye bak. Tek başına kalakaldı, maşallah çokta güzel, nur topu gibi bebek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı