Tapuda 55 bin 150 TL'lik hırsızlık

Isparta'da ev almak için 55 bin 150 TL ile Tapu Müdürlüğüne giden kadını takip eden 3 kişi, ''Üzerinizde pislik var, temizleyin'' diyerek oyaladıkları kadının çantasını çalarak kayıplara karıştı.

Tapuda 55 bin 150 TL'lik hırsızlık
Tapuda 55 bin 150 TL'lik hırsızlık
GİRİŞ 22.11.2010 16:15 GÜNCELLEME 22.11.2010 16:15

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, konut almak için Isparta'daki bir bankadan 55 bin TL çeken İsa Karaer, parayı buluştuğu eşi Mükerrem Karaer'e (51) verdi. Tapu Müdürlüğü'ne doğru yürümeye başlayan Karaer'in yanına yaklaşan bir kişi, kadına, ''üzerinizde pislik var, temizleyin'' diye uyarıda bulundu. Yapılan uyarıyı ilk anda dikkate almayan Karaer, yürümeye devam etti.

Bir süre sonra Mükerrem Karaer'in yanına yaklaşan başka bir kişi, kadına peçete uzatarak, ceketinin arkasını silmesini önerdi. Peçeteyi alan Karaer, içinde para bulunan çantasını da yol kenarındaki bir sehpanın üzerine koydu. Karaer'in ceketini çıkarmaya çalıştığı sırada zanlı, çantayı alarak kaçtı.

Zanlıların arkasından koşmasına rağmen yakalayamayan Karaer, polise başvurdu. Mükerrem Karaer, çantada ev almak üzere bankadan çekilen 55 bin 150 TL bulunduğunu bildirdi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı. Kafeler Caddesi'ndeki güvenlik kamerasında Mükerrem Karaer'in üç kişi tarafından takip edildiği ve bu kişilerin aynı bölgeden koşarak kaçtıkları belirlendi.

Henüz kimliği belirlenemeyen üç kişinin yakalanması için arama çalışmaları başlatıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!